Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ani málo, ani moc. Ideálních třicet

Opustili jsme zavedený trend a běžnou nabídku velké hmotnosti pytle především s ohledem na vaše pohodlí a zdraví. Nosit na stavbě těžké 40kilogramové pytle není snadné. Proto v našem sortimentu již nově najdete pouze pytle s hmotností 30 kg a menší. Ostatní přínosy jsou už „jen“ bonusem.

Ani málo ani, moc, to jsou nové 30kg pytle z produkce Knauf.

Nové pytle
  • snadná manipulace
  • foliování každé palety
  • lehkost při transportu pytle
  • zamezení úsypu materiálu z pytle
  • ochrana výrobku před poškozením
  • pěkné uspořádání pytlů na paletě

Asi každého v tuto chvíli napadne otázka: „To ale bude něco stát!“

Jistě, počet pytlů na jednu tunu hmotnosti prodaného výrobku je vyšší, výroba menšího balení se pak prodraží a ještě ke všemu bude každá paleta standardně foliovaná… Tak o kolik? To asi napadne každého.

 

Jednotková prodejní cena výrobku pro vás zůstává zachována!

Nechceme přenášet jakékoli náklady s tím spojené na naše zákazníky. Nic neskrýváme ani ve výrobě. Nedošlo k úpravě kvality výrobku, ani ke snížení vlastností pytle, fólie nebo palety.

Tato změna byla plánovaná a dlouhodobě testovaná především ve výrobě. Po úpravách balicího zařízení se nám podařilo automatizovat a vylepšit výrobní procesní cestu, kterou produkt prochází. S ohledem na tato zdokonalení zachováváme původní ceny za tunu i u nově balených výrobků.

Načasování této změny jsme pak směřovali se změnou legislativních požadavků na nová bezpečnostní značení aplikovaná celoevropsky od 1. 6. 2015.

Tato změna s sebou přinese i pohledové sjednocení vzhledu pytlů. Pytle KNAUF budou mít prakticky celosvětově stejný vzhled. Opět s přínosem pro zákazníka v podobě zjednodušených piktogramů pro snadnou orientaci především pro zpracovatele.

Nová 30KG balení Knauf – přehled
Paleta

Nová 30KG balení Knauf – přehled (PDF)


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...