Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Knauf Insulation hledá střechu na zateplení

Pokud chcete zateplit střechu svého domu, zkuste štěstí na stránkách společnosti Knauf Insulation Dům na zateplení. Ve hře je celkem pět zateplení střechy systémem LDS v hodnotě 57 000 Kč. K účasti v soutěži stačí jednoduchá registrace.

Systém LDS od Knauf Insulation

Ověřený systém LDS pro zateplení podkroví obsahuje všechny komponenty potřebné k dokonalému zateplení. Umožňuje zateplení mezi krokvemi, pod krokvemi a stejně tak nad krokvemi.

Kontaktní polypropylenová difúzní fólie LDS 0,04 chrání střechu před zatékáním vody do konstrukce například při dešti, který je hnán větrem. Fólie zároveň umožňuje odvětrání střechy do vnějšího prostředí.

Skelná minerální izolace UNIFIT splňuje ty nejnáročnější požadavky na tepelnou izolaci. Při montáži díky svým vlastnostem sama drží mezi krokvemi a dokonale vyplní všechny dutiny střešní konstrukce. Vyrobena je pomocí ECOSE Technology a neobsahuje tedy formaldehyd, fenoly ani akryláty.

Parozábrana LDS 100, parobrzda LDS 2 Silk a těsnící pásky LDS vytváří na interiérové straně střechy vzduchotěsné vrstvy. Zamezují prostupu vodní páry do konstrukce, kde vlhkost může kondenzovat a ohrozit tak funkčnost a životnost střechy.

Funkční, osvědčený a levný systém zateplení podkroví

Zateplení střechy skelnou minerální izolací je dlouhodobě nejpopulárnější řešení, které podporují projektanti, realizační firmy a nakonec ti nejpodstatnější, tedy majitelé domů. Neplní pouze funkci zateplení, ale také výrazně zvyšuje akustický komfort v domě a chrání střechu před požárem. Materiály a spoje použité v systému Knauf Insulation LDS byly navíc testovány na svou životnost. Ta přesahuje 50 let.

Knauf insulation ecose zatepleníKnauf insulation ecose zatepleníKnauf insulation ecose zateplení

KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...