Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborné semináře Knauf Praha a Knauf Insulation pro rok 2016

Na rok 2016 pro vás společnost Knauf připravila odborné semináře, které jsou zaměřeny na Systémy suché výstavby – základní školení a Materiály pro opravu betonových konstrukcí – TS. Ve spolupráci se společností Knauf Insulation je opět připraven cyklus odborných přednášek Akademie zateplování a Zateplování v praxi.

 

Na rok 2016 pro vás společnost Knauf připravila odborné semináře, které jsou zaměřeny na

Systémy suché výstavby – základní školení a Materiály pro opravu betonových konstrukcí – TS.

Účastníci základního školení Systémy suché výstavby se seznámí s přehledem systémů suché výstavby, jejich výhodami oproti tradičním konstrukcím, dále se skladbou a produkty pro příčky, předsazené stěny, podhledy, suché podlahy apod. Praktická část je zaměřena na předvedení a montáž vybraných konstrukcí. Účastníci na závěr obdrží Osvědčení o absolvování školení. Cena 360,– Kč včetně DPH/1 osoba.

Informace a přihlášky naleznete na www.knauf.cz/seminare-a-skoleni.

Materiály pro opravu betonových konstrukcí (TS – Tiefbau Sanierung)

Výrobkové portfolio (reprofilační malty, torkrety a nátěry na beton) a jejich použití v praxi. Klasifikace dle ČSN EN 1504-3-Výrobky pro sanace. Porovnání s aktuální normou na beton (ČSN EN 206). Odolnost prostředí XF4, XM3. Referenční stavby na drahách (SŽDC), povodích (jezy) ale i na stavbách ŘSD nebo použití materiálů TS v pozemním stavitelství (terasy, zesílení sklepů).

TKP (Technicko-kvalitativní podmínky) jednotlivých investorů. Stříkaný beton. Exteriérová spárovací malta s omezeným smrštěním. Nátěry dle ČSN EN 1504-2. Certifikace. „Nesplnitelné“ požadavky. Nátěry na Slovensku. Praktická ukázka odtrhových zkoušek malty, ukázková aplikace epoxidové samonivelační stěrky. Školení je vhodné jak pro investory, generální dodavatele tak i pro zpracovatele. Cena 360,– Kč včetně DPH/1 osoba. Informace a přihlášky naleznete na www.knauf.cz/seminare-a-skoleni.

Ve spolupráci se společností Knauf Insulation je opět připraven cyklus odborných přednášek Akademie zateplování a Zateplování v praxi.

Program 6. ročníku Akademie zateplování je zaměřen na projektanty, architekty, energetické auditory, realizační firmy a jinou odbornou veřejnost. Zprostředkovává co nejvíce informací z oblasti zateplování staveb. Absolvování Akademie je hodnoceno v rámci celoživotního vzdělávání České komory autorizovaných inženýrů a techniků ČKAIT i České komory architektů ČKA.

Informace a přihlášky naleznete na www.akademiezateplovani.cz.

Zaměstnancům realizačních firem a řemeslníkům, kteří provádějí izolace a zateplení přímo na stavbě, je určen již čtvrtý ročník kurzů Zateplování v praxi. Součástí kurzů jsou teoretické přednášky a v praktické části si účastníci vyzkouší jednotlivé postupy jak správně provádět zateplení kontaktních i provětrávaných fasád, šikmých střech, dřevostaveb a vnitřních konstrukcí jako jsou podlahy, podhledy, příčky.

Informace a přihlášky naleznete na www.zateplovanivpraxi.cz.

Termíny 2016

Odborná školení a kurzy
Systémy suché výstavbyPraha28. 1. 2016
Systémy suché výstavbyBrno24. 2. 2016
Systémy suché výstavbyPraha17. 3. 2016
Systémy suché výstavbyPraha24. 3. 2016
Materiály na opravu betonových konstrukcí TSPraha11. 2. 2016
Akademie zateplováníOstrava10. 2. 2016
Akademie zateplováníPraha18. 2. 2016
Akademie zateplováníBrno25. 2. 2016
Zateplování v praxiPraha19. 2. 2016
Zateplování v praxiČeské Budějovice1. 3. 2016
Zateplování v praxiÚstí nad Labem3. 3. 2016
Zateplování v praxiZlín9. 3. 2016
Zateplování v praxiPardubice11. 3. 2016

Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...