Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kuchyňskou linku i fasádu rodinného domu rozzáří barevný beton

Beton je v moderní architektuře nekonečným zdrojem pro originální ztvárnění objektů. Může mít jakýkoliv tvar a barvu, jediným prvkem limitujícím jeho možnosti, je lidská představivost.

V celé nekonečné paletě odstínů architektonického betonu lze realizovat venkovní i vnitřní stěny rodinných domů a mnoha dalších objektů. Stropy, schodiště, podlahy, barové pulty nebo dokonce kuchyňské linky a umyvadla je možné řešit z betonu, který vůbec nemusí být šedý, záleží jen na vás, jaký jej chcete mít. Ať má jakýkoliv odstín, vtiskne interiéru i exteriéru domu jedinečný a velmi originální vzhled, který se jen tak neokouká.

Barevný architektonický beton COLORCRETE ze sortimentu skupiny Českomoravský beton, jednoho z nejvýznamnějších výrobců betonu na našem trhu, lze jednoduše poptat na www.transportbeton.cz. Je dodáván již namíchaný v čerstvém stavu přímo na stavbu. Jeho složení je navrhováno na míru konkrétní realizaci s ohledem na jednoduché zpracování a dobrou zatékavost betonové směsi. Díky tomu je možné s jeho využitím realizovat i velmi složité tvary a detaily pohledových ploch.

Předpokladem dosažení vysoké kvality barevné pohledové plochy je úzká spolupráce všech zúčastněných stran – tedy stavebníka, architekta nebo projektanta, výrobce betonu a realizační firmy. Před výběrem betonu a samotnou betonáží nabízí společnosti ve skupině Českomoravský beton zdarma konzultaci s technologem.

Barevné betony Colorcrete v exteriéru 1
Barevné betony Colorcrete v exteriéru 1
Barevné betony Colorcrete v exteriéru 2
Barevné betony Colorcrete v exteriéru 2
Barevné betony Colorcrete v exteriéru 3
Barevné betony Colorcrete v exteriéru 3

Barevné betony Colorcrete v interiéru a v exteriéru
Barevné betony Colorcrete v interiéru a v exteriéru
Barevné betony v interiéru aplikované na podlahy
Barevné betony v interiéru aplikované na podlahy

Více informací a kontakty naleznete na:
www.transportbeton.cz
info@cmbeton.cz


Českomoravský beton, a.s.
logo Českomoravský beton, a.s.

Společnost Českomoravský beton, a.s. člen HeidelbergCement Group je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky.