Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový Pro Profi magazín Divize lepidel Henkel ČR

V závěru dubna vyšlo nové číslo zákaznického časopisu Pro Profi magazín, který pro své obchodní partnery a jejich zákazníky vydává Divize lepidel Henkel ČR. Celý Pro Profi magazín si můžete stáhnout na stránkách www.ceresit.cz v sekci Ke stažení.

Pro Profi magazín Henkel jaro 2015 titulka
Pro Profi magazín Henkel jaro 2015 titulka

Hokejové téma uvádedlo jarní vydání časopisu Pro Profi – značka Ceresit byla hlavním partnerem mistrovství světa v ledním hokeji posedmé a letošní rok je o to významnější, že se hokejový šampionát odehrával u nás. V části věnované představení obchodních partnerů se dočtete o vzniku a současné podobě spolupráce společností Henkel a PRO-DOMA při zavádění nových míchacích center Ceresit. Nechybí ani novinky v produktovém portfoliu – v novém vydání Pro Profi magazínu se mezi novinkami prezentují dvě nové samonivelační stěrky Thomsit. Inovací letošního roku je vylepšená spárovací hmota Ceresit CE 40 Aquastatic, jejíž další generace přichází v létě 2015 na trh v nové podobě a s vylepšenými vlastnostmi.

Osvědčenou rubrikou časopisu jsou zajímavé realizace s produkty Thomsit a Ceresit. V jarním vydání se čtenáři dočtou o Rekrutačním středisku Čechy Armády ČR v Praze, kde se při lepení podlah uplatnily podlahové systémy Thomsit, nebo o hotelu Pod Zámkem ve Velkém Meziříčí, kde se na obklady a dlažbu v koupelnách použila stavební chemie Ceresit. Rozhovor s manžely Donutilovými představí nově rekonstruovanou kavárnu Café Platýz, na níž se nemalou měrou podílely materiály Ceresit.

I díky podpoře značky Ceresit se Ondřeji Klymčiwovi a jeho týmu podařilo dostat se na letošní Dakar. Autentické zážitky mladého jezdce, který se Dakaru zúčastnil vůbec poprvé a který hned při prvním startu uspěl, zpestřily obsah jarního Pro profi magazínu.

Autorizovaní prodejci stavební chemie Ceresit by si neměli nechat ujít článek o novém způsobu hodnocení prodejen. S novou stavební sezonou se totiž mění systém hodnocení certifikovaných autorizovaných prodejen stavební chemie Ceresit. Změnu k lepšímu uvítají jak prodejci, tak i jejich zákazníci.

Letos si Ceresit připomene jubilejních 110 let, a historii 110 let projektů a inovací stavebního sortimentu proto krátce připomene i malé ohlédnutí do minulosti. Budoucnosti je naopak věnován rozhovor s Ing. Richardem Krejčím, který od března vede divizi lepidel Henkel v České republice a na Slovensku a který představuje plány a cíle firmy Henkel na nejbližší období.

Celý Pro Profi magazín si můžete stáhnout na stránkách www.ceresit.cz v sekci Ke stažení.

 
 
Reklama