Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Šetřete již s první cihlou: výhodný program POROTHERM DŮM Wienerberger

Na stavbu domu od píky, pozvěte si profíky

Nejste rodilí stavaři, technicky zdatní projektanti či precizní designéři, nemáte času nazbyt a nepatříte mezi výherce ve Sportce? I tak můžete mít luxusní dům dle Vašich představ. Stačí jediné, a to zúčastnit se výhodného programu POROTHERM DŮM Wienerberger. Vše ostatní již nechte na bedrech těm, kteří opravdu vědí, co dělají.

Na stavbu domu od píky, pozvěte si profíky
Exkluzivní program POROTHERM DŮM Wienerberger nyní nabízí právě to, kvůli čemu je ten správný čas začít se stavbou právě teď:
  • spolupráce s prověřenou stavební společností
  • certifikát nadstandardní kvality stavby zcela zdarma
  • garance na dokončení stavby ve výši 250.000,-Kč
  • při registraci do konce listopadu 2015 garantovaná sleva až do 30. 6. 2016

Zelená jen pro ty nejlepší

Projekt POROTHERM DŮM Wienerberger = v první řadě kvalita, proto byly kritickým okem vybrány pouze prověřené stavební společnosti, které disponují opravdovými specialisty v oblasti výstavby rodinných domů. Jejich referenční stavby, maximálně vstřícný přístup, ale také striktní dodržování smluvených termínů a cen, nás přesvědčilo, že zde bude náš klient v dobrých rukou. Firmy svojí působností pokrývají celou ČR, tudíž tuto garantovanou jistotu naleznete i v blízkosti Vašeho bydliště.

Kvalita domu černé na bílém

Jen při splnění nejpřísnějších zásad o nadstandardní kvalitě stavby, je nezávislou a státem akreditovanou společností vystaven certifikát kvality. Udělení tohoto dokladu je nejen ocenění za očekávanou precizně odvedenou práci stavební firmou, ale také ujištění zákazníka, že se jednalo o správnou investici, neboť takto oceněný rodinný dům bude domovem i pro mnoho dalších generací.

dryfix porotherm wienerberger cihla akce sleva izolace plněná
dryfix porotherm wienerberger cihla akce sleva izolace plněná

Garantujeme Vám klidný spánek

Vzhledem k dnešní době a k nemalé investici, kterou bezesporu stavba rodinného domu představuje, Vám spolu s 250.000 Kč garancí pomůžeme eliminovat možná rizika. Ta představuje jistotu dokončení stavby domu a zachování původní ceny v případě existenčních problémů partnerské stavební firmy (insolvence či likvidace).

dryfix porotherm wienerberger cihla akce sleva izolace plněná
Je zde zahrnuto převzetí stavby novou společností a případné vícenáklady, a to až do zmiňované výše 250.000 Kč (vč. DPH).

Šetřete již s první cihlou

  • broušené cihly Porotherm profi / DF – sleva 40 %
  • cihly plněné minerální vatou Porotherm T profil – sleva 25 %
  • keramický strop Porotherm – sleva 40 %

Více informací o projektu POROTHERM DŮM Wienerberger

dryfix porotherm wienerberger cihla akce sleva izolace plněná
 
 
Reklama