Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Za ledovou řekou a černými lesy je studené království

Všem je tam zima a navíc je trápí hladová saň

To království dobře znáte. Jsou to stropy domů, které se zateplily, a když přilétne saň, tak vše hravě spálí. V království žijí dobří lidé, ale stále více je trápí zima a hladová saň, která chce stále více peněz od lidí. Lidé mají strach, co bude dál a zda si ta saň nevezme další a další peníze, až nebudou mít čím zaplatit za teplo ve svých domovech.

Dobří lidé chodí doma v kožichu a je jim stále zima

Paní Zdena je bankovní úřednice, bydlí v rodinném domku v třebíčské čtvrti Horka. Nastěhovali se před patnácti roky. Topí plynem. Manžel paní Zdeny pan Pavel je ekonom, finance jsou jeho každodenní chléb. „Snížíme teplotu v bytě na dvacet stupňů. To je pro bydlení dostatečné a ušetříme skoro dvacet procent za plyn,“ spočítal hbitě. „Tak to ani náhodou,“ oponoval syn Jarda, student vysoké školy. „Já se musím učit, už teď chodím stále s šátkem okolo krku a stejně pořád kašlu a chrchlám,“ stěžuje si. „Vám se to mluví, přijdete domů až večer a tak stačí na těch pár hodin před spaním navléct silný svetr. Ale zkuste tu být celý den,“ nevzdává se.

Jarda má pravdu. Jeho pokoj je v patře a tam je citelně chladněji. Teplo uniká stropem, protože ohřátý vzduch je lehčí a stoupá vzhůru, cestu ven si vždy najde.

Přít se s hlavou rodiny nemá cenu, usoudila zkušeně paní Zdena. Leč zdraví syna je stejně důležité jako zachovat klid v rodině. Začala se ptát lidí, hledala pomoc na internetu.

Pracovníci IP Polná ukazují zákazníkovi konečnou výšku izolace MAGMARELAX
Pracovníci IP Polná ukazují zákazníkovi konečnou výšku izolace MAGMARELAX
Systém MAGMARELAX
Systém MAGMARELAX

Stateční horalové začali lidem pomáhat

Paní Zdena našla pomoc u horalů z Vysočiny. Horalové mají dobré rady a dům hned prohlédli. Z kamene z lávy mají izolaci, která vypadá jako kouzelné vločky. Lidem dobře rozumí, foukanou izolaci za 3 hodiny do stropu naplní.

Když se sousedkou Zdena hovořila, měla pouze slova chvály „Bylo to pro mne velké překvapení, když jsem viděla, jak šikovní hoši jsou. Slušní a poctiví. Během chvilky bylo doma teplo.“  Pak sousedce doporučila „Hledejte horaly, co izolaci Magmarelax nabízí, saně se bát nemusíte, hodně tím vším ušetříte!

Už profukujeme
Už profukujeme

Systém MAGMARELAX splní všechna vaše tajná přání

Stačí jen malý otvor do stropu a pomocí hadice začne lehká minerální izolace proudit do dutin. Vše probíhá za běžného chodu domácnosti a není potřeba nic vyklízet. Není žádný nepořádek ani hluk a již za pár hodin pocítíte doma teplo. A to až o 5 stupňů Celsia.

A to se vyplatí!

Pozvěte odborníky na váš dům a udělejte si doma teplo a pohodu.

Více na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.