Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Perfektně hladká stěna s novou finální sádrovou stěrkou Ceresit díky technologii InSure

Novinka v nabídce stavební chemie Ceresit

Sortiment stavební chemie rozšířily od srpna 2015 čtyři nové výrobky, které pomáhají vytvořit ideálně hladký, bílý a vysoce odolný povrch stěn a stropů v interiéru. Umění perfektně hladkých stěn zvládnete díky vyhlazovací a finální stěrce Ceresit IN 35, bílé sádrové finální stěrce Ceresit IN 45 a bílé stěrkovací pastě Ceresit IN 46, doplněných penetračním nátěrem Ceresit IN 10.

Štukové omítky z jemné mletého vápence zná u nás asi každý a v minulosti představovaly standard v provedení stěn či stropů v interiéru. Ale ani prvotřídně nanesený vápenný štuk nemůže svými vlastnostmi konkurovat příjemnému mikroklimatu interiéru s hladkými a odol-nými povrchy, které umí vytvořit nové finální sádrové stěrky Ceresit. Přednosti nových sád-rových stěrek od firmy Henkel ještě více vyniknou ve srovnání se staršími štukovými omít-kami s jejich zrnitostí a prasklinami.

I u rekonstrukcí tak najdou nové sádrové stěrky Ceresit s technologií InSure své uplatnění. Stačí je použít před nanášením nátěrů a jiných finálních povrchových úprav v interiéru a stěny či stropy budou dokonale hladké, maximálně odolné a ohleduplné ke zdraví člověka. Velkou výhodou nových IN stěrek Ceresit je skutečnost, že u nich odpadá těžká volba vhodné kon-zistence, tak typická pro většinu podobných výrobků. Unikátní kombinaci snadného nanášení a současně vysoké odolnosti povrchu po vytvrzení ocení každý, kdo bude se sádrovými stěr-kami Ceresit pracovat.

Umění perfektně hladkých stěn

Umění perfektně hladkých stěn je nyní profesionálům i široké veřejnosti dostupné díky vyhlazovací a finální stěrce Ceresit IN 35, bílé sádrové finální stěrce Ceresit IN 45 a bílé stěr-kovací pastě Ceresit IN 46, doplněných penetračním nátěrem Ceresit IN 10. Perfektní vzhled, optimální tvrdost, vysokou odolnost a snadné broušení stěn a stropů přináší Henkel ČR poprvé na tuzemský trh díky třem unikátním technologiím:

  • InSure technologie u stěrek Ceresit IN 35, IN 45 a IN 46 zaručuje optimální tvrdost, vysokou odolnost a vynikající přilnavost k povrchu
  • Super fibres vlákna - přidáním speciálních vláken je u stěrky Ceresit IN 45 zajištěna vysoká odolnost po vytvrzení a je zabráněno vzniku prasklin a odlamování vrstev
  • Smart polymer - obsah polymerů zvyšuje odolnost a přilnavost stěrky Ceresit IN 46 k povrchu.


Vyhlazovací a finální sádrová stěrka Ceresit IN 35 s tloušťkou jedné vrstvy 1 - 5 mm je určena zejména pro vyrovnání nerovností a prasklin na povrchu stěn a stropů a je ideální jako podkladní vrstva pod IN 45 a IN 46. Lze ji však použít i jako finální hladkou vrstvu před malo-váním a tapetováním.

Obě finální vysoce bílé sádrové stěrky – Ceresit IN 45 a IN 46 – vytváří dokonale bílé a hladké vrstvy pod všechny druhy malířských nátěrů a tapet. Stěrka Ceresit IN 46 se však dodává ve formě pasty a je připravena pro okamžité použití. Kromě toho se obě stěrky liší i v tloušťce jedné vrstvy – se stěrkou IN 45 lze vytvořit vrstvu 1 - 5 mm, s IN 46 pak 1 - 3 mm. Stěrky Ceresit IN 35 a 45 jsou na trhu dostupné ve 3kg nebo 20kg papírových pytlích, pasta Ceresit IN 46 pak ve 3, 15 nebo 25 kg plastových nádobách.

Penetrační nátěr Ceresit IN 10 (5 a 10 litrové balení) je určený pro přípravu podkladu před aplikací finálních stěrek i malířských barev a jeho použití snižuje savost, zpevňuje povrch a usnadňuje nanášení dalších vrstev.

Všechny tři nové sádrové stěrky Ceresit mají velmi dobrou přilnavost a dají se zpracovávat strojně i ručně. Dokonalé hladké stěny se všemi výhodami sádrových povrchů jsou s nimi samozřejmostí, nové unikátní technologie z laboratoří firmy Henkel navíc garantují vysokou kvalitu a vynikající vlastnosti.

S uvedením nových finálních sádrových stěrek Ceresit je od 3. srpna 2015 spojena i prodejní akce „4+1 zdarma“, v rámci které dostane zákazník při nákupu čtyř kusů fi-nální stěrky Ceresit IN 35, IN 45 či IN 46 nebo penetrace IN 10 navíc jeden kus zdarma. Akce trvá do 30. září 2015 nebo do vyprodání zásob.


Všechny informace o prodejní akci i o nových finálních sádrových stěrkách Ceresit s techno-logií InSure najdete na www.ceresit.cz

 
 
Reklama