Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Usnadněte si přípravu podkladu a pokládku obkladů a dlažeb v koupelně

Tři nová profesionální aplikační videa od značky stavební chemie Ceresit seznamují odbornou veřejnost názorně s postupem prací při přípravě podkladu pro podlahy, přípravě podkladů stěn a s pracovním postupem pro lepení a spárování obkladů a dlažby v koupelně – od penetrace, hydroizolace, přes lepení obkladu na stěny či dlažby na podlahu až po spárování.

Profesionální podpora pro všechny, kteří chtějí při práci s produkty Thomsit a Ceresit dosáhnout vynikajících výsledků, je dostupná jak s českým zvukem, tak v anglické verzi s českými titulky. Každé ze tří videí má délku cca 10 minut, ale získat lze i sestříhané soubory s kratšími úseky, zaměřujícími se na konkrétní pracovní krok.

Video č. 1, názorně popisující přípravu podkladu pro podlahy, popisuje práci s penetracemi Thomsit R 777 (disperzní penetrační nátěr) a Ceresit CN 94 (speciální penetrační nátěr), opravnými hmotami Ceresit CN 83 (rychletvrdnoucí hmota), Ceresit CN 87 (rychletvrdnoucí vyrovnávací hmota) a Ceresit CX 20 (montážní a opravná hmota), přísadou pro zvýšení přilnavosti opravných hmot Ceresit CC 81, dvousložkovou bleskovou opravnou pryskyřicí Thomsit R 726 a samonivelační hmotou Ceresit CN 69.

Příprava podkladu – pro podlahu při lepení dlažby s produkty Ceresit



Video č. 2 s přípravou podkladu pro stěny ukáže správnou aplikaci montážního cementu Ceresit CX 5, montážní a opravné hmoty Ceresit CX 20 a penetrací Ceresit CT 17, Ceresit CN 94 a Ceresit CT 19.

Příprava podkladu – pro stěny při lepení obkladů s produkty Ceresit



Ve videu č. 3 s pokládkou obkladů a dlažby v koupelně uvidíte mezi obkladači dobře známé a oblíbené penetrace Ceresit CT 17 a CN 94, hydroizolace Ceresit CL 51 a CL 152, lepidla Ceresit CM 12, CM 15 a CM 17, inovovanou spárovací hmotu Ceresit CE 40, lepidlo pro lepení zrcadel PATTEX ONE FOR ALL, sanitární silikon Ceresit CS 25 a silikonovou impregnaci pro spáry i dlažbu Ceresit CT 10.

Lepení a spárování obkladů a dlažby v koupelně s produkty Ceresit



Všechna nová profesionální aplikační videa se stavební chemií Ceresit si můžete prohlédnout na videokanálu www.youtube.cz.

Nová aplikační videa Ceresit printscreen příprava podkladu
Nová aplikační videa Ceresit printscreen příprava podkladu
Nová aplikační videa Ceresit printscreen příprava povrchu pro stěny
Nová aplikační videa Ceresit printscreen příprava povrchu pro stěny
Nová aplikační videa Ceresit printscreen lepení obkladů
Nová aplikační videa Ceresit printscreen lepení obkladů

 
 
Reklama