Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Virtuální realita pomáhá s výběrem projektu rodinného domu

Můžete navštívit celou virtuální vesničku Dům jedním tahem (DJT), kde si díky velmi věrohodným vizualizacím můžete udělat reálnou představu o tom, jak dům vypadá zvenku i zevnitř.

Dům jedním tahem, virtuální prohlídky
Dům jedním tahem, virtuální prohlídky

Spojení technologického pokroku a nedávné sociální izolace v rámci proticovidových opatření s sebou přinesly celou řadu novinek, které měly za cíl v online světě kompenzovat chybějící kontakty. V této době začaly také vznikat virtuální prohlídky rodinných domů od Dům jedním tahem, které si zájemci nemohli dlouho osobně prohlédnout.

Nyní tak můžete navštívit celou virtuální vesničku Dům jedním tahem (DJT), kde si díky velmi věrohodným vizualizacím můžete udělat reálnou představu o tom, jak dům vypadá zvenku i zevnitř, jak jsou domy dispozičně řešené nebo jak jsou prostorné jednotlivé místnosti. Velká péče byla věnována i bytovému designu. Není tak neobvyklé, že při prohlídce zákazníci získají inspiraci pro výběr nové kuchyně, svítidla nebo krbu.

Prohlídky ve 3D i 2D

Virtuální prohlídky domů:

Pro ty, kteří chtějí zažít prohlídku vybraného domu jako ve skutečnosti mají poradci DJT ve svém západočeském sídle připravené 3D prohlídky s VR brýlemi a odborným komentářem.
Další možností, kde je možné absolvovat 3D prohlídku je už tradičně stavební veletrh FOR ARCH, na němž ani letos v září nebude stánek Dům jedním tahem chybět.
Všechny domy si ale můžete virtuálně prohlédnout i ve 2D ze svého domova, kanceláře nebo třeba tramvaje na webu dumjednimtahem.cz. Stačí vám pro to běžný počítač nebo chytrý telefon.

Patříte-li k lidem, kteří si kromě prohlížení na věci i “rádi sáhnou” nebo raději navštíví obydlený dům, pak právě pro vás Dům jedním tahem nedávno obnovil prohlídky referenčních domů i probíhajících staveb.

Vybrali jste si projekt? Dobrá zpráva!

Pokud vás propracované virtuální prohlídky, povedené typové projekty, unikátní stavební technologie i stavební materiál plný výhod oslovily a vy jste si vybrali svůj budoucí dům od Dům jedním tahem, máme pro vás dobrou zprávu. Typový projekt a navíc ještě průkaz energetické náročnosti budovy v celkové hodnotě 55 660 Kč dostanete ZDARMA!

Více informací i virtuální prohlídky najdete na webu www.dumjednimtahem.cz.


Patrový dům Athena po finálním dokončení, foto Dům jedním tahem

LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.