Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vykouzlete na zahradě posezení raz dva díky prvkům Playstone a šikovným doplňkům

Posezení u ohniště nebo odpočinkové místo mezi květinovými záhony vykouzlíte na své zahradě snadno. Použijte multifunkční prvky Playstone a šikovné dřevěné, plastové či betonové doplňky .

Pokud na svou zahradu hledáte pěkný, ale variabilní prvek, který můžete sestavit a zase rozebrat kdykoliv a kdekoliv se vám bude hodit, pak je pro vás jako stvořený Playstone. Je to zahradní tvarovka z lehkého betonu. 

Díky jeho důmyslnému tvaru z něj postavíte téměř cokoliv. Kombinujte ho s plastovými, dřevěnými nebo betonovými kryty a snadno vytvoříte lavičku, posezení k ohništi, stůl, odkládací plochu, nebo třeba malou tribunu. Poskládejte ho jinak a bude zase sloužit jako bylinková zahrádka, okrasná stěna, vysoký květináč nebo třeba vinotéka.

Stavět z Playstonu není nic těžkého. Dokáže to každý. Nemusíte shánět maltu ani lepidlo. Stačí rovný podklad. Prvky na sebe jednoduše stačí naskládat do předem promyšlené sestavy. Pokud si stavba nevyžaduje armování, není problém ji třeba i po několika letech rozebrat a sestavit jiným způsobem. 


Stačí trocha fantazie a můžete začít stavět. Nebo se inspirujte vzorovými sestavami, které najdete na webu www.liastone.cz.

Více informací


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama