Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nízkoenergetické a pasivní domy montované z keramického betonu

Montovaná stavba z keramického betonu je skvělým základem pro rodinný dům v nízkoenergetickém či pasivní standardu. Tento přírodní materiál má sám o sobě skvělé izolační vlastnosti, proto s patřičnou izolací a moderními technologiemi snadno splní přísná kritéria na měrnou spotřebu tepla. Díky velkoplošným dílcům s minimem správně ošetřených spojů je zajištěna i dostatečná neprůvzdušnost obálky.

Jeden z nejvýznamnějších dodavatelů montovaných domů na českém trhu - Dům jedním tahem (DJT) přichází s nabídkou 8 nových typových domů, které pro své zákazníky postaví i jako nízkoenergetické, či pasivní.

Typový projekt zdarma

Osmička nových typových domů odpovídá na nejčastější požadavky zákazníků. V nabídce najdete klasické domy se sedlovou střechou i stavby modernějšího rázu. Fakt, že se jedná o domy typové, nebere zákazníkům možnost individuálních úprav. Úpravy dispozice, přístavbu garáže, či zrcadlové převrácení půdorysu pro vás zajistí projektanti DJT. Naopak výhodou typových projektů jsou vyřešené detaily a cena. Typový projekt totiž získáte od DJT při objednávce domu zcela ZDARMA!

Výhody technologie DJT

Domy z nového katalogu si od DJT můžete nechat postavit jako hrubou stavbu, dům k dokončení i dům na klíč. Výstavba je velmi rychlá. Hrubá stavba je hotová za 4 dny, dům k dokončení za 2 měsíce a dům k nastěhování do 6 měsíců. Díky minimu mokrých procesů lze dům obydlet ihned po dokončení domu. Technologie DJT má ale mnoho dalších výhod jako již z výroby připravené drážky i prostupy pro rozvody vody, kanalizace a vytrubkování elektroinstalací včetně krabiček apod.

Služby k nezaplacení

O kvalitě svých montovaných domů přesvědčily Domy jedním tahem už stovky zákazníků. Stejně kvalitní jsou ovšem i zákaznické služby. Tým odborných poradců provádí zákazníky celým procesem od výběru vhodného typového projektu až po kolaudaci domu. U variant k dokončení získají zákazníci i podrobný návod k úspěšné dostavbě domu.

O kvalitě montovaných Domů jedním tahem se přesvědčily už stovky zákazníků. Zákazníkům, kteří si objednají stavbu “domu k dokončení” navíc tuto službu DJT dotuje částkou 20.000 Kč.

Solidní partner pro stavbu

Zázemí velké renomované společnosti (Lias Vintířov, LSM, k.s.) přináší zákazníkům jistotu, že spolupráce bude probíhat bez problémů. Dům jedním tahem si zakládá na dodržování stanovených termínů. Nedočkáte se u nich ani žádných neodsouhlasených vícenákladů, které ve stavebnictví nebývají výjimkou. Cena stanovená ve smlouvě je platná a konečná!

Máte další otázky? Navštivte web www.dumjednimtahem.cz, nebo kontaktujte odborné poradce.

Dům BERYL
Dům BERYL
Dům TINAN
Dům TINAN
Dům LITHIA
Dům LITHIA
Dům THORIA
Dům THORIA

Dům XENON
Dům XENON
Dům ANION
Dům ANION
Dům GALI
Dům GALI
Dům FLEXI
Dům FLEXI


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.