Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schodišťové stupně PRESBETON do Vaší zahrady

Společnost PRESBETON patří k předním výrobcům betonového zboží pro stavby a úpravu zpevněných ploch v okolí rodinných domů, chat či chalup. Nabídka zahrnuje širokou škálu dlažeb, zdicích prvků, svahových a okrasných tvárnic a v neposlední řadě i schodišťové prvky.

Pokud přemýšlíte, jak vyřešit výškové rozdíly terénních ploch různých úrovní na své zahradě, tak jednou z možností je použití schodišťových prvků. V nabídce společnosti PRESBETON jsou dva typy schodišťových prvků, které se liší zejména vzhledem a dělí se na Standardní schodišťové stupně a Natural schody. Zmiňované prvky lze použít venku v zahradě, na terasách nebo u domu k překonání malého převýšení.

Standardní schodišťové stupně jsou vyráběny litím pohledového betonu do forem, nejčastěji s celoplošným tryskaným povrchem. Vyrábí se pouze v přírodním provedení, ale v několika typových variantách – přímé, nájezdové, rohové a obloukové. Všechny typy stupňů lze spolu vzájemně kombinovat a dle terénních dispozic vybrat nejvhodnější řešení. Většina schodišťových stupňů je vyráběna na zakázku dle individuálních požadavků zákazníka. Letošní novinkou jsou přímé stupně, které jsou oproti výše uvedeným stupňům vyráběny vibrolisováním. V základní nabídce je pro hladký a tryskaný povrch přírodní barevné provedení. Tryskaná povrchová úprava je rozšířena o colormix Piano.

Pro zastánce přirozeně vypadajících prvků, které vhodně a nenásilně doplňují zahradní architekturu, jsou tady Natural schody, jejichž charakteristickým znakem je imitace přírodních materiálů. Betonové schody GRACIE a FURIE evokují svým vzhledem atmosféru antického Řecka a připomínají staré ohlazené kamenné schody. Mají reliéfní povrch a jsou vyráběny v decentních barvách, jako je přírodní a pískovcová. Schod FURIE je navíc doplněn o černý barevný odstín. Schod BARK imituje svým reliéfem a barvou staré dřevěné schody. Natural schody skvěle doplňují dlažby z kategorie Natural. Schody GRACIE, FURIE a BARK jsou mrazuvzdorné a jejich povrch je opatřen impregnací.

Více na www.presbeton.cz.

Stupně přímé
Stupně přímé
Stupně obloukové
Stupně obloukové
Stupně přímé
Stupně přímé

Stupně přímé a nájezdové
Stupně přímé a nájezdové
Schody FURIE
Schody FURIE
Schody BARK
Schody BARK

Stupně přímé
Stupně přímé
Stupně rohové
Stupně rohové
Schody BARK
Schody BARK

Stupně přímé
Stupně přímé
Schody FURIE
Schody FURIE
Stupně rohové
Stupně rohové


PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...