Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka - dlažba s falešnými spárami

Pro letošní sezónu přichází společnost PRESBETON s opravdu zajímavou novinkou. Nově nabízená dlažba CUSTO se absolutně vymyká z kategorie klasických venkovních dlažeb, které mají pravidelný, ať už čtvercový nebo obdélníkový formát.

Základní kámen má nepravidelný tvar a na povrchu „falešné spáry“, které se po pokládce, včetně skutečných spár, zasypou vhodnou spárovací směsí. Vzhledem k velkému množství spár dlažba vypadá jako rozpukaný starý kámen.

Dlažba je vyráběna ve třech colormixech - Ardeso, Arido a Tiera v reliéfním nebo kladívkovaném provedení.

Ostařený vzhled ji předurčuje k využití v parcích, na náměstích, okolo kostelů a jiných historických budov. Dobře se také bude vyjímat v okolí rodinných domů, chat a chalup. Výška dlažby 80 mm umožňuje její využití i pro plochy s vyšší zátěží. Vyrábí se v provedení „skladba“, tzn. včetně krajových kamenů.
Inspirujte se na www.presbeton.cz.

Společnost PRESBETON je jedním z předních českých výrobců betonového zboží, její hlavní sortiment tvoří venkovní dlažby, zdicí prvky, doplňky venkovní architektury a schodišťové prvky. Všechny výrobky jsou ekologické, mrazuvzdorné a mají vysokou životnost.


Dlažba CUSTO - vzor 1

Dlažba CUSTO - vzor 2



CUSTO colormix Tiera

CUSTO colormix Arido

CUSTO colormix Ardeso


PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...