Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Perfect Clean TOP – záruka jednoduché údržby dlažeb

Standardně jsou všechny dlažby PRESBETON opatřeny ochranou, která snižuje riziko výskytu vápenných výkvětů, prohlubuje barevný odstín a snižuje nasákavost dlažeb. Nově jsou plošné dlažby ALMA a LAURIA doplněné o povrchovou úpravu Perfect Clean TOP, která prohlubuje barevný odstín těchto dlažeb a na povrchu vytváří hedvábný lesk. Tato povrchová úprava vzniká nanesením speciálního laku na jemně otryskaný povrch dlažeb a ten je následně vytvrzen infračerveným zářením.

Tento v podstatě „dokonalý“ povrch odpuzuje vodu, olej, víno a jiné nečistoty a vyznačuje se velmi snadnou údržbou, kdy většinu nečistot lze pohodlně setřít, aniž by na povrchu zůstaly viditelné stopy po znečištění.

Dlažby s povrchem Perfect Clean TOP jsou velmi vhodné pro všechny typy exteriérových ploch a v případě náročnějších nároků na údržbu i pro interiérové plochy. Více na www.presbeton.cz.

ALMA hnědá voda
ALMA hnědá voda
ALMA hnědá
ALMA hnědá
ALMA pískovcová
ALMA pískovcová

LAURIA černá
LAURIA černá
LAURIA hnědá
LAURIA hnědá


PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...