Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak si jednoduše udržet teplo doma? Zateplením stěny, garáže nebo jen dveří do přístěnku

Zima je tu a my se, tak jako již tradičně každý rok, potýkáme s tím, jak co nejlépe zateplit svá obydlí, přístěnky, garáže, dílny nebo jen kůlnu, či jednu návětrnou stranu. Zateplení menších ploch, nebo jen části stěny, či pouze dveří nemusíte svěřovat odborné firmě. Šikovnější kutil si s ním dokáže poradit sám s pomocí novinky Pattex Lepidlo na Polystyren.

1886940 Pattex Polystyren PU Foam 750 ml CZ SK 3D
1886940 Pattex Polystyren PU Foam 750 ml CZ SK 3D

Pattex Lepidlo na Polystyren se velmi snadno a rychle nanáší pomocí aplikační pistole. Spolehlivě lepí polystyren, ale také další materiály jako sádrokarton, korek a podobně. Vyznačuje se vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi, stejně jako odolností proti vlhkosti. Pistolové lepidlo Pattex na Polystyren nelepí jen polystyren, je ideální pro plošné lepení desek z různých materiálů. S jedním lepidlem nalepíte až 7 m2. Dokážete s ním přilepit různé desky, ale i parapet v interiéru či v exteriéru nebo obrubu ochranné zdi či obklad stěny.

Zapomeňte na lepidlo v pytlích, nejen že je manipulace s pytlem lepidla těžká, ale i následná příprava vás příliš zdržuje, jen rozmíchání zabere dost času, a co teprve manipulace při lepení. Lepení s novým Pattexem Lepidlem na Polystyren je díky snadnému dávkování pistolí velmi rychlé a nemusíte se tahat s těžkým kýblem. Usnadněte si práci a připravte svůj dům, přístěnek, garáž, altán či dílnu na třeskuté mrazy.

www.pattex.cz

 
Pattex Lepidlo na Polystyren aplikace pod parapet
Pattex Lepidlo na Polystyren aplikace pod parapet

Pattex Lepidlo na Polystyren zakoupíte ve stavebních potřebách a hobby marketech. Doporučená MOC je 179 Kč za 750 ml.

 
 
Reklama