Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Začíná 2. ročník Beton University

Zapište se i Vy na semináře v 2. ročníku Beton University, které jsou zařazeny do akreditovaných vzdělávacích programů v projektech celoživotního vzdělávání ČKAIT i ČKA a získejte "titul na beton".

Po úspěšném 1. ročníku věříme, že připravené specializované témata seminářů splní Vaše očekávání.

Seminář Beton a lité potěry v podlahových konstrukcích řeší problematiku správného navrhování a provádění podlahových konstrukcí v pozemním stavitelství, včetně průmyslových podlah. V semináři budou zmíněny vhodné materiály pro nosné a podkladové konstrukce podlah. Dále budou uvedeny nejčastější poruchy nosných a podkladových vrstev podlah včetně jejich příčin a možného způsobu odstraňování. Seminář se uskuteční 24. 2. v Děčíně, 17. 3. v Praze, 14. 4. v Ostravě a 5. 5. v Českých Budějovicích.

Seminář na téma Betony a pohledové betony nabízí přehled konstrukcí objektů pozemních staveb, které je možné navrhnout a postavit z betonu; součástí semináře bude i specifikace vhodného typu betonu pro tyto konstrukce. Dále se seminář zaměří na použití betonu, jako architektonického prvku - pohledové plochy, barevnost, včetně příkladů realizací. Nejbližší termín semináře bude 19. 5. v Brně.

Semináře jsou určeny pro architekty, projektanty, stavební firmy, investory, stavební dozory, studenty, učitele a širokou odbornou veřejnost.

Více informací naleznete na www.betonuniversity.cz.

1. Seminář: Beton a lité potěry v podlahových konstrukcích

Seminář řeší problematiku správného navrhování a provádění podlahových konstrukcí v pozemním stavitelství, včetně průmyslových podlah. V semináři budou zmíněny vhodné materiály pro nosné a podkladové konstrukce podlah. Dále budou uvedeny nejčastější poruchy nosných a podkladových vrstev podlah včetně jejich příčin a možného způsobu odstraňování.

Prezentující:

Ing. Vladimír Veselý/ BETOTECH; Doc. Ing. Jiří Dohnálek CSc./ Betonconsult; Ing. Petr Tůma, Ph.D./ Betonconsult; Ing. Milada Mazurová/ TBG Metrostav; Ing. Viktor Zweiner, Ph.D. / Atelier DEK; Ing. Zdeněk Plecháč/ Atelier DEK; Ing. Pavel Smíšek/ VSL Systems; Ing. Oldřich Vlasák, Ph.D./ Arcelor Mittal; Ing. Robert Coufal/ TBG Pražské malty; Ing. Aleš Hušek/ TOYOTA Material Handling

Pro koho je určen seminář:

Projektanty, stavební firmy, investory, stavební dozory, studenty, učitele a širokou odbornou veřejnost

Vložné:

200,- Kč (sleva 50% pro členy ČKA, ČKAIT a ČSSI; studenti a učitelé zdarma)

Bodové hodnocení v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání:

ČKAIT - 1 bod
ČKA - 3 body

V I.pololetí 2011 se uskuteční seminář:

Děčín (24. 2.), Praha (17. 3.), Ostrava (14. 4.) a České Budějovice (5. 5.)

2. Seminář: Betony a pohledové betony

Seminář nabízí přehled konstrukcí objektů pozemních staveb, pro které je možno s výhodou navrhnout beton, včetně specifikací vhodného typu betonu pro tyto konstrukce. Dále bude součástí semináře použití betonu, jako architektonického prvku - pohledové plochy, barevnost, včetně příkladů realizací.

Prezentující:

Ing. Vladimír Veselý/ BETOTECH; Ing. Jana Margoldová, CSc./ Beton TKS; Ing. Milada Mazurová/ TBG Metrostav; Ing. Ondřej Matějka/ Českomoravský cement; Ing. Michal Števula, Ph.D./ Svaz Výrobců Betonu ČR; Ing. Petr Finkous/ PERI; Ing. Robert Coufal/ TBG Pražské malty

Pro koho je určen seminář:

Architekty, projektanty, stavební firmy, investory, stavební dozory, studenty, učitele a širokou odbornou veřejnost

Vložné:

200,- Kč (sleva 50% pro členy ČKA, ČKAIT a ČSSI; studenti a učitelé zdarma)

Bodové hodnocení v akreditovaných projektech celoživotního vzdělávání:

ČKAIT - 1 bod ČKA - 3 body

V I.pololetí 2011 se uskuteční seminář:

Brno (19. 5.)

Úplný program seminářů, registrační formulář a další informace naleznete na www.betonuniversity.cz
Kontakt: Ing. Jan Veselý, tel. 724 354 459


Českomoravský beton, a.s.
logo Českomoravský beton, a.s.

Společnost Českomoravský beton, a.s. člen HeidelbergCement Group je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky.