Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TIPY NA STÁNKY – FOR ARCH Praha 2015

Následující přehled zajímavostí vybírá z nabídky veletržních stánků letošního veletrhu FOR ARCH. Může směřovat jak kroky návštěvníků, tak může být alespoň stručnou informací o novinkách pro ty, kteří se na veletrh nedostanou. Veletrh FOR ARCH se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 15.–19. 9. 2015.

Na veletrh Vás zvou:

 
Firma ATMOS ukáže řadu dotovaných kotlů na veletrhu FOR ARCH
CEMEX Vás zve na veletrh FOR ARCH 2015
DZ Dražice na veletrhu FOR ARCH 2015 v Praze Letňanech představí novou generaci ohřívače vody OKHE SMART
ELEKTRODESIGN ventilátory
FENIX Jeseník – specialista na sálavé vytápění
FRÖLING – rakouské automatické kotle na biomasu s více než 50letou tradicí
G SERVIS na veletrhu FOR ARCH
Rodinný dům z cihel HELUZ postavený za čtyři měsíce
Tepelná čerpadla Master Therm
Moderní a úsporná technologie PZP na veletrhu FOR ARCH
Společnost Regulus na veletrhu FOR THERM 2015
SULKO na FOR ARCH 2015 aneb okno, které dýchá
ŠTORC TZB s.r.o. dodavatel větracích jednotek Brink na český trh
Novinky společnosti THERMONA na veletrhu FOR THERM 2015
Vaillant nabízí moderní technologie v oblasti energeticky efektivního vytápění
Novinky VIADRUS na veletrhu FOR ARCH
Vítězové celostátního kola „Soutěže o nejlepší projekt“ budou vyhlášeni v rámci veletrhu FOR ARCH (Wienerberger)


Další novinky z oboru:

Termostat DEVIreg™ Touch – optimální řízení vytápění
Střecha KM BETA spolehlivě ochrání váš domov až na 100 let



logo ATMOS

ATMOS ukáže na veletrhu FOR ARCH řadu dotovaných kotlů

ATMOS, JAROSLAV CANKAŘ a SYN
Hala 4, stánek B14

Firma ATMOS se chystá na výstavu FOR ARCH 2015 v termínu 15.-19.9.2015.

Atmos je rodinná česká firma a v současnosti jeden z největších evropských výrobců kotlů na tuhá paliva.

Srdečně Vás zveme k návštěvě naší expozice, kde naleznete široký sortiment kotlů na dřevo, uhlí a pelety. Přijďte se informovat o podmínkách a možnostech získat dotace na naše ekologické kotle.

Bude zde k vidění nová řada zplynovacích kotlů na dřevo DCxxGD splňující jak 5. emisní třídu tak i podmínky ecodesignu a tudíž určených pro Nové Kotlíkové dotace.

Mezi novinky, které zde také naleznete, patří nové kompaktní zásobní pelet nebo pneumatická doprava pelet.




 


logo CEMEX Czech Republic, s.r.o.

CEMEX Vás zve na veletrh FOR ARCH 2015

CEMEX Czech Republic, s.r.o.
Hala H1, stánek 1C 15

Přijďte se podívat na největší a nejnavštěvovanější stavební veletrh v České republice. FOR ARCH 2015 nabídne mnoho zajímavých novinek a bude tematicky zaměřen na SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV.

Představíme Vám kompletní portfolio našich speciálních produktů – samonivelační lité podlahové směsi AnhyLevel a CemLevel, lité izolační a vyrovnávací pěnobetony Poroflow, tepelně izolované základové desky Elegohouse nebo ucelenou řadu produktů pro realizací průmyslových podlah Duramo.

V sobotu 19. 9. můžete navštívit odbornou přednášku našeho specialisty na podlahové konstrukce Ing. Daniela Šmída. Bude se věnovat následující problematice: „Nejčastější vady a poruchy podlah“ a „Typy podlahových potěrů, jejich odlišnosti, výhody a použití“. Přednáška začíná od 10:15 a koná se v rámci konference „Stavba a rekonstrukce svépomocí“.

Stánek CEMEXu naleznete v hale H1, stánek 1C 15. Budeme se těšit na setkání.

 


DZ Dražice na veletrhu FOR ARCH 2015 v Praze-Letňanech představí novou generaci ohřívače vody OKHE SMART

DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE – strojírna, s. r. o.
Hala 7, stánek B15 (FOR THERM 2015)


Návštěvníci veletrhu se mohou seznámit s nejnovější generací inteligentního elektrického ohřívače vody OKHE SMART. Tento chytrý bojler, který je novinkou v sortimentu DZ Dražice, si dokáže zapamatovat zvyklosti uživatelů a ve správnou dobu pak připravit potřebné množství teplé vody. Jako jeden z mála ohřívačů vody se řadí do energeticky úsporné třídy B a dosáhne tak úspory až 15 %. Navíc disponuje i unikátní funkcí SMART HDO, která na základě uložené historie rozpozná dobu výskytu nízkého tarifu elektřiny a v něm pak vodu ohřívá. Tento bojler může být dokonce dálkově řízený pomocí aplikace v chytrém telefonu či tabletu.

Společnost Družstevní závody Dražice, která je největším výrobcem ohřívačů vody v České republice, se v roce 2006 zařadila do švédské skupiny NIBE Industrier AB. Stala se tak výhradním dodavatelem špičkových tepelných čerpadel NIBE pro Česko a Slovensko. Zájemci se mohou na stánku DZ Dražice informovat také o tomto ekologickém a úsporném zdroji vytápění, u něhož testy nezávislé Švédské energetické agentury prokázaly úsporu až 80 % energie.

 


logo ELEKTRODESIGN ventilátory

ELEKTRODESIGN ventilátory

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
Hala 4, stánek 4B5

Vážení přátelé,


dovolte, abychom Vás pozvali na veletrh FOR THERM pořádaný v rámci výstavy FOR ARCH 2015, který se bude konat v termínu 15.–19.9.2015 v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Naši společnost naleznete v hale 4, stánek 4B5.

Výrobní a obchodní sortiment je určen pro nejširší okruh projekčních, montážních a obchodních firem v oblasti vzduchotechniky, stavebnictví a elektro.

Na stánku Vás seznámíme s novinkami sortimentu.

Na Vaši návštěvu se těší
tým pracovníků firmy
ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

 


logo Fenix

FENIX Jeseník – specialista na sálavé vytápění

Fenix Trading s.r.o.
Hala 4, stánek B 11

Česká společnost FENIX Jeseník Vás srdečně zve na veletrh FOR THERM 2015 do své expozice v hale 4-B 11. Představíme Vám své výrobky i dlouhodobě sledované domy s elektrickým vytápěním. Vysvětlíme Vám, proč je elektrické vytápění pro současné novostavby nejvýhodnější.


Sálavé topné panely pro úsporné a efektivní vytápění, komfortní podlahové vytápění, unikátní topné folie ECOFILM® s více než 40letou tradicí, inteligentní regulační systémy, provozní náklady sledovaných rodinných domů – to vše naleznete v naší expozici na výstavě FOR THERM 2015, která je součástí mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2015.

Naše společnost, založená v roce 1990, se na elektrické vytápění specializuje již 25 let. Po celou dobu své existence jsme výhradně českou společností, bez jakékoliv zahraniční účasti. Do své struktury však máme začleněno již šest společností se sídlem mimo území České republiky – ve Velké Británii, Francii, Španělsku, Slovensku a Norsku. Za čtvrtstoletí svého trvání si naše výrobky nalezly cestu k zákazníkům ve více než 60 zemích, ležících na čtyřech světových kontinentech. Našim mottem je individuální, ale plně profesionální přístup k zákazníkům – Vaše důvěra je pro nás klíčová.

 


logo Fröling

FRÖLING – rakouské automatické kotle na biomasu
s více než 50letou tradicí

S WHG s.r.o. – kotle Fröling pro ČR a SR
Hala 7, stánek A16

Dovolte, abychom Vás pozvali na náš stánek, kde bude k vidění nejnovější portfolio výrobků firmy Fröling:


  • Kotel PE1 Pellet o výkonu 7 až 20 kW – nejnovější model plně automatického kotle na pelety s minimálními nároky na prostor (0,39 m2)
  • Kotel S1 Turbo o výkonu 15 až 20 kW – nejnovější model automatického kotle na kusové dřevo pro polena délky až 0,5 m a dobou hoření až 12 h
  • Kotel SP DUAL o výkonu 15 až 40 kW – plně automatický kombinovaný kotel pro spalování kusového dřeva i pelet s možností připojení peletového modulu i dodatečně ke kotli na kusové dřevo (S4 Turbo F)
  • Kotel T4 o výkonu 24 až 150 kW – plně automatický kotel, nový model kompaktního kotle pro spalování štěpky, pelet a odpadu z dřevovýroby (i 100% podíl piliny či hoblin)

Veškeré kotle Fröling splňují emisní třídu 5.

Přijďte se také zeptat na možnosti využití některého z dotačních programů na podporu ekologických zdrojů tepla (Nová zelená úsporám či Kotlíková dotace).

Dále se zabýváme realizací kotelen (do 5000 kW) na klíč, a to i v provedení kontejnerové kotelny.

Novinkou tohoto roku firmy Fröling je také kogenerační jednotka na dřevní štěpku.

FRÖLING – prostě jiná liga…

 


logo G SERVIS CZ

G SERVIS na veletrhu FOR ARCH

G SERVIS CZ, s.r.o.
Hala 1, stánek A1


Zveme Vás na 26. mezinárodní stavební veletrh FOR Arch.

Navštivte nás 15.–19. září na stánku 1 A1.

Budeme se těšit

 




 


logo HELUZ

Rodinný dům z cihel HELUZ postavený za čtyři měsíce

HELUZ cihlářský průmysl, v.o.s.
Hala 1, stánek B14

Rodinný dům z cihel postavený za čtyři měsíce již není pouhou utopií. Přesvědčit se o tom můžete sami na letošním stavebním veletrhu FOR ARCH Praha ve dnech 15. – 19. září. Dům z masivního jednovrstvého zdiva s dlouhou životností a krátkou dobou výstavby představí na svém stánku společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

Lidem, pro které je termín nastěhování do nového domu zásadní z důvodu ukončení pronájmu či prodeje stávajícího bytu a potřebují bydlet rychle, společnost HELUZ nyní nabízí možnost vybrat si cihlový dům, který rychlostí výstavby může směle konkurovat montovaným dřevostavbám.

Eliminací mokrých procesů se podařilo zkrátit obvyklou dobu výstavby cihlového domu na polovinu. Dům si díky masivní obvodové konstrukci stále zachovává ceněné vlastnosti zděných staveb, jako je dlouhá životnost, vysoká požární odolnost, ochrana proti hluku, schopnost akumulace tepla a difúzní otevřenost. Cena takového domu je přitom srovnatelná jako při běžné technologii výstavby.

Informace o možnosti realizace cihlového rodinného domu za pouhé 4 měsíce získají návštěvníci veletrhu FOR ARCH na stánku společnosti HELUZ číslo B14 v hale 1, nebo na přednáškách, které pro odbornou i laickou veřejnost český výrobce cihel na veletrhu pořádá a jsou pro zájemce zdarma. Přednášky se uskuteční ve čtvrtek 17. 9. a v pátek 18. 9. od 11 do 12 hodin v konferenčním sále č. 2 ve vstupní hale I.

heluz na veletrhu for arch 2015

V expozici společnosti bude letos opět k vidění to nejlepší ze sortimentu HELUZ, zejména cihly Family 2in1 vyplněné polystyrenem určené pro nízkoenergetické a pasivní domy bez dodatečného zateplení a další výrobky pro hrubou stavbu, jako jsou unikátní roletové překlady, stropní panely a komínové systémy. Lákadlem k návštěvě stánku budou také ukázky nového způsobu zdění broušeného zdiva na maltové destičky.

Výstavbu cihelného komínu HELUZ Izostat mohou zájemci vidět na Soutěžní přehlídce stavebních řemesel SUSO. Společnost HELUZ je hlavním partnerem letošního ročníku soutěže zaměřené na řemeslnou zručnost studentů učebních oborů, jejíž finále bude v rámci veletrhu probíhat v hale 6.

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH Praha, který letos otevře své brány poprvé v úterý 15. 9. v 10,00 hodin a potrvá pět dnů, se koná již po šestadvacáté.

 


logo Master Therm

Tepelná čerpadla Master Therm

Master Therm tepelná čerpadla s.r.o.
Hala 7A, stánek 12


Vážení zákazníci,

zveme Vás tímto na stavební veletrh FOR THERM v termínu 15.–19. 9. 2015 v Praze Letňanech. Expozici Master Therm naleznete v hale 7A na stánku číslo 12.

Představíme nejmodernější tepelné čerpadlo země (voda)-voda AquaMaster Inverter s proměnným výkonem 7–48 kW (B0W35).

Chcete-li nás navštívit, pošlete email na info@mastertherm.cz, obratem obdržíte vstupenku zdarma.

Těšíme se na setkání. Váš tým Master Therm

 


logo PZP

Moderní a úsporná technologie PZP na veletrhu FOR ARCH

PZP HEATING a.s.
Hala 4, stánek A16

Největší český výrobce tepelných čerpadel, společnost PZP HEATING a.s., Vás srdečně zve k návštěvě své expozice na 26. mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH 2015.

Systémová jednotka HBX PREMIUM 310
Systémová jednotka HBX PREMIUM 310

Na výstavě budou kromě tradičních tepelných čerpadel vzduch-voda a země-voda představeny i novinky v naší nabídce – systémová jednotka HBX PREMIUM 310 a chytrá regulace, respektive ovládání tepelného čerpadla na dálku.

Internetový komunikační systém PZP (ovládání regulátoru tepelného čerpadla) si zákazníci budou moci vyzkoušet přímo na stánku prostřednictvím vystavených tabletů.

Na výrobu systémů tepelných čerpadel se specializujeme již od roku 1992. Za téměř čtvrtstoletí svého působení se nám podařilo prosadit nejen na českém trhu, ale také v zemích Evropské unie, převážně západních.

Úspěch na světových trzích je podmíněn především vysokou kvalitou výrobků, profesionálním přístupem k zákazníkům a schopností pružně reagovat na jejich požadavky. Zkušení odborníci z výrobní firmy jsou připraveni Vám poradit s výběrem vhodného systému tepelného čerpadla, ale i svými praktickými znalostmi. Bude nám potěšením, navštívíte-li nás v naší expozici a v případě zájmu dáte přednost výrobkům od české společnosti.

 


logo Regulus

Společnost Regulus na veletrhu FOR THERM 2015

REGULUS spol. s r. o.
Hala 4, stánek C13

Letošní ForTherm je zaměřen na EFEKTIVITU VYTÁPĚNÍ a Regulus, specialista na využití obnovitelných zdrojů energie, má v této oblasti hodně co nabídnout. V oblasti tepelných čerpadel představíme nové jednofázové čerpadlo vzduch/voda, velký prostor bude věnován také akumulačním nádržím nového typu a inteligentní regulaci otopných systémů.


Akumulační nádrže Regulus DUO P a DUO PR jsou špičkové nádrže s oddělenou nízkoteplotní částí a s vnořeným zásobníkem TV. Zajišťují akumulaci tepla pro vytápění a dvoustupňový ohřev teplé vody. Umožňují připojení a efektivní provoz alternativních a tradičních zdrojů tepla – tepelných čerpadel, solárních i fotovoltaických systémů, teplovodních krbů a dalších zdrojů. Většinu z nich také najdete na stánku Regulus. Těsný dělicí plech rozděluje nádrž DUO na nízkoteplotní část pro vytápění a předehřev TV a část pro dohřívání TV. Tento dvoustupňový úsporný ohřev TV zajišťuje rychlé průběžné dohřívání a vysokou výtoč TV. Plech zároveň zabraňuje míchání, a tím zvyšuje účinnost solárního systému i tepelného čerpadla.

Regulátory zajišťují hospodárný, komfortní a bezpečný provoz systémů s rozličnými zdroji tepla a spotřebiči. Inteligentní regulátor IR12 je určen k řízení moderních otopných systémů s tepelným čerpadlem, teplovodní krbovou vložkou, solárním systémem a jiným spínaným zdrojem tepla. Řídí zároveň i přípravu teplé vody. Každý regulátor má vlastní webové stránky, ke kterým lze přistupovat z počítače, tabletu či chytrého telefonu z domácí sítě nebo odkudkoli přes internet. Díky tomu je snadné mít svůj otopný systém pod kontrolou a kdykoli jednoduše měnit jeho nastavení.

více se dozvíte na stánku C13 v hale 4.

Regulus – úsporné řešení pro vaše topení, www.regulus.cz

 


logo SULKO

Zveme vás do stánku SULKO na FOR ARCH 2015 v Praze
ANEB OKNO, KTERÉ DÝCHÁ

SULKO s.r.o.
Hala 3, stánek 3B8

Současný největší a stále navštěvovanější stavební veletrh FOR ARCH na PVA EXPO Praha v Letňanech je již za dveřmi.

Letos jsme přichystali pro všechny zájemce o česká kvalitní plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře či stínící techniku i ostatní doplňky novou rozsáhlou expozici vzorků našich produktů.


  • Vzdušný stánek SULKO najdete v hale číslo 3 – 3B8. Kromě nejvíce žádaných a dlouhodobě pozitivně hodnocených plastových oken řady SULKO Profi, Vám představíme HS portál s prověřeným řešením jeho ukotvení, jež dodáváme nejdéle na českém trhu a tisíce zákazníků, kteří si jej objednali, vyjadřují svou spokojenost s touto volbou.
  • Úplnou novinkou připravenou právě pro veletrh FOR ARCH je SULKO VENT, který je unikátním systémem pracující na principu rekuperační výměny tepla. Tu zajišťuje akumulátor tepla z keramického kompozitního materiálu umístěný uprostřed proudu vzduchu vytvářeného ventilátorem s elektromotorem. Díky neustále se obracejícímu proudu vzduchu, který vzniká cílenou změnou směru otáčení ventilátoru, se keramika nabíjí tepelnou energií ze vzduchu v místnosti a opět ji do přiváděného venkovního vzduchu vydává. To probíhá tak účinně, že se větráním ztratí pouhých 10–15 % energie potřebné k vytápění. Zařízení zabezpečuje nejen recyklaci tepla, ale i recyklaci vlhkosti vzduchu: v zimě, kdy je vzduch v interiéru suchý.
  • Okna společnosti SULKO již nyní splňují normy EU připravené pro požadavky na zdravé, nízkoenergetické a pasivní formy bydlení do roku 2020.
  • Přijďte se sami přesvědčit. Rádi Vám přednosti nejen nového SULKO VENTu – okna, které dýchá, vysvětlíme osobně. Těšíme se na shledanou v Letňanech ve dnech 15.–19. září 2015
 


logo Wienerberger

Vítězové celostátního kola „Soutěže o nejlepší projekt“
budou vyhlášeni v rámci veletrhu FOR ARCH

Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.
Hala 1, stánek A16

Porota vybrala vítěze 6. ročníku „Soutěže o nejlepší projekt“ pro studenty středních průmyslových škol stavebních. V rámci veletrhu FOR ARCH 2015 proběhne na stánku společnosti Wienerberger slavnostní vyhlášení výsledků 2. kola letošního ročníku soutěže a předání diplomů oceněným studentům.

Do letošního ročníku „Soutěže o nejlepší projekt“ se přihlásilo celkem 154 studentů z 19 středních průmyslových škol stavebních z celé ČR, což je nový rekord v počtu přihlášených studentů. Po hodnocení přihlášených soutěžních prací v prvním kole soutěže jich celkem 71 postoupilo do kola druhého. V celostátním kole se výběrem vítězných prací zabývala odborná porota složená z doc. Ing. Františka Kulhánka, CSc. z Katedry konstrukcí pozemních staveb ČVUT Praha, Ing. Iva Petráška a Ing. Roberta Blechy ze společnosti Wienerberger cihlářský průmysl a.s. a zástupců mediálních partnerů soutěže, která se za tímto účelem sešla v Centru stavebního inženýrství v Praze. Porota v rámci druhého kola soutěže hodnotila 43 prací v kategorii „projekt rodinného domu“ a 28 prací v kategorii „projekt občanské stavby“ a výsledkem hodnocení bylo určení třech vítězných projektů v každé z obou soutěžních kategorií. Ing. Ivo Petrášek ze společnosti Wienerberger uvedl: „Úroveň přihlášených soutěžních projektů s každým dalším ročníkem soutěže stoupá a vždy nás některý ze studentů v dobrém slova smyslu překvapí svými neotřelými nápady a originálním pojetím stavby.“

V kategorii „projekt rodinného domu“ pro studenty 3. ročníků zvítězila Martina Vybíralová ze SŠ stavební Třebíč, na druhém místě se umístil Marek Suchánek ze SPŠ stavební České Budějovice a třetí místo obsadil Ondřej Šimon ze SPŠ stavební akademika St. Bechyně, Havlíčkův Brod. Vítězem kategorie „projekt občanské stavby“ pro studenty 4. ročníků se stala Petra Vojkůvková ze SPŠ stavební Opava, druhé místo patří Vojtěchu Bobkovi ze SŠ stavební Třebíč a na třetím místě se umístil Vojtěch Uher ze SŠ stavební Třebíč.

Mezi kritéria, která porotci při hodnocení soutěžních prací posuzovali, patří technická a grafická úroveň zpracování dokumentace, celkové prostorové a funkční řešení díla, originalita stavebně-technického řešení a v neposlední řadě také rozsah využití výrobků firmy Wienerberger při konstrukčním řešení projektu. V soutěžních projektech studentů 4. ročníků nesměla chybět vizualizace navržené stavby, která je dle pravidel povinnou součástí každé soutěžní práce v kategorii „projekt občanské stavby“.

Všichni studenti, kteří se umístili na jednom z prvních třech míst, obdrží od společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. zajímavou finanční odměnu. Za 1. místo na studenty čeká odměna 10 000 Kč, za 2. místo 5 000 Kč a za 3. místo 3 000 Kč. Kromě finanční odměny studenti dostanou také diplom, který deklaruje jejich umístění v celostátní kole „Soutěže o nejlepší projekt“ ročník 2014/2015. Odměněny budou také školy, které ocenění studenti navštěvují – za 1. místo 3 000 Kč, za 2. místo 2 000 Kč a za 3. místo 1 000 Kč. Oceněné školy obdrží také 30 vstupenek na mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2015, který se koná od 15. do 19. září 2015 v Praze-Letňanech. V rámci tohoto veletrhu proběhne na stánku společnosti Wienerberger slavnostní vyhlášení výsledků 2. kola letošního ročníku soutěže a předání diplomů oceněným studentům.

Více informací o soutěži naleznete na: www.porotherm.cz/soutez_skoly.

Ukázky oceněných prací:

Martina Vybíralová, 1. místo v kategorii „projekt rodinného domu“
Martina Vybíralová, 1. místo v kategorii „projekt rodinného domu“
Petra Vojkůvková, 1. místo v kategorii „projekt občanské stavby“
Petra Vojkůvková, 1. místo v kategorii „projekt občanské stavby“
 


logo ŠTORC

ŠTORC TZB s.r.o. dodavatel větracích jednotek Brink na český trh

ŠTORC TZB s.r.o.
Hala 4, stánek B06

Air 70 lokální větrací jednotka
I rekuperační jednotka může vypadat pěkně

Air 70 je malá, přesto výkonná kompaktní rekuperační jednotka, která obsahuje veškeré nezbytné vybavení a je plně srovnatelná s velkými centrálními jednotkami. Díky svému průměru ji lze snadno instalovat jak v novostavbách, tak i rekonstrukcích.

  • Decentní design, který zapadne do každého interiéru. Uživatel má možnost si upravit barvu čelního krytu dle aktuální barevné úpravy stěn v interiéru.
  • Nízká spotřeba a účinnost přesahující 80 % (dle nové EN 13141-9 2015) dělají z Air 70 ve své kategorii jedinečné zařízení, které odpovídá zpřísňujícím se požadavkům.
  • Nadstandardní vybavení, v základu ochranný předehřev, vyvážený průtok vzduchu, 100% bypass klapka, u vyšších verzích rozšíření senzorů a ovládání.
 


logo THERMONA

Novinky společnosti THERMONA na veletrhu FOR THERM 2015

THERMONA, spol. s r.o.
Hala 4, stánek B16

Společnost Thermona se zúčastní 6. ročníku výstavy FOR THERM, která se koná v rámci veletrhu FOR ARCH v pražském výstavním areálu od 15. do 19. září 2015.

Stěžejním bodem expozice bude představení výrobků, které odpovídají nové legislativě EU platné od 26. září 2015, tzn. řady kondenzačních kotlů a elektrokotlů, které lze od tohoto data uvádět na trh EU. Zákazníky budeme také informovat o možných doprodejích a slevách turbokotlů a komínových kotlů, které nařízení týkající se ErP neodpovídají.

Představíme také novou generaci elektrokotlů s úsporným oběhovým čerpadlem a nízkým elektrickým příkonem (cca o 50 % nižší spotřeba elektrické energie oproti běžným oběhovým čerpadlům). Další novinkou budou kotle THERM 90 KD.A, které se používají především v kaskádových kotelnách v bytových domech a dalších objektech, které jsou pro uživatele mimořádně výhodné z hlediska provozních nákladů. Zajímavostí je i nová generace regulace VPT s možností ovládání přes internet.

Pro potenciální zákazníky připravujeme i výstavní slevu 15 % z ceníkových cen a možnost nákupu na splátky, a to jak kotle, tak i práce a materiálu spojeného s výměnou zařízení. Naše expozice se bude nacházet v hale č. 4, stánek č. B16.

Srdečně zveme odbornou i laickou veřejnost.

 


logo Vaillant

Vaillant nabízí moderní technologie v oblasti energeticky efektivního vytápění

Vaillant Group Czech s.r.o.
Hala 7, stánek C15


V portfoliu značky Vaillant najdete závěsné plynové kondenzační kotle, stacionární plynové kotle, tepelná čerpadla, solární systémy, zásobníky, ale také regulační techniku nebo třeba rekuperace. Více informací o našich produktech najdete na www.vaillant.cz.

V rámci veletrhu For Therm 2015 si na našem stánku C15 v hale 7 budete moci prohlédnout naše tepelná čerpadla aroTHERM a geoTHERM nebo tepelné čerpadlo pro přípravu teplé vody aroSTOR, ale také třeba plynové kondenzační kotle ecoTEC pro a ecoTEC plus.

Budeme se na Vás těšit!

 


logo VIADURS

Novinky VIADRUS na veletrhu FOR ARCH

VIADRUS a.s.
Hala 4, stánek B18

Na veletrhu Vám představíme letošní novinku - pyrolytický kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním HERCULES U32.

Litinový kotel U32 na tuhá paliva splňuje přísné požadavky emisních tříd. Kotel Hercules U32 nahradí na trhu velmi úspěšný kotel U26 a doplní portfolio výrobků v sekci litinových kotlů s ručním přikládáním.

Kotel Hercules U32 je nízkotlaký kotel určený pro spalování dřeva, hnědého a černého uhlí. Vyhovuje požadavkům na vytápění rodinných domů, obchodů a malých provozoven. Kotel lze využít jak v samotížných topných systémech, tak i v uzavřených systémech s nuceným oběhem. Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru.


 


logo DANFOSS

Termostat DEVIreg™ Touch – optimální řízení vytápění

DANFOSS, s. r. o.

Do objektů nízkoenergetického a pasivního standardu je třeba instalovat topný systém s optimálně vyváženou pořizovací cenou a provozními náklady na vytápění, pohodlím, údržbou a návratností investic. Dokonalé pohodlí a pocit tepelné pohody je dán skutečností, že elektrické podlahové vytápění jako velkoplošný sálavý zdroj tepla zajistí ve srovnání s jinými topnými systémy naprosto optimální rozložení teploty v prostoru.

Optimálního řízení vytápění dosáhnete instalací inteligentní regulace v podobě termostatu DEVIreg™ Touch. Termostat DEVIreg™ Touch nabízí snadné ovládání prostřednictvím 2” dotykového displeje a flexibilní nastavení času včetně programování. Termostat poskytuje svému uživateli informace o spotřebě energie za 7 nebo 30 dní, a má v sobě zabudovanou funkci „otevřené okno“ a tlačítko pro rychlý přístup ke speciálním funkcím – „Pryč“ nebo „Ochrana proti mrazu“. Kombinací těchto „inteligentních“ funkcí je možné ušetřit až 12 % nákladů na energii. To vše v elegantním balení čistého minimalistického designu, který lehce zapadne do každého interiéru. Oproti konkurenci nabízí společnost Danfoss u tohoto výrobku nadstandardní 5letou záruku.

Termostat DEVIreg™ Touch je dostupný ve čtyřech barevných provedeních: bílá RAL 9010, černá RAL 9005, bílá RAL 9003, v roce 2015 nový odstín ivory (krémová).




logo KM BETA

Střecha KM BETA spolehlivě ochrání váš domov až na 100 let

KM Beta, a.s.

KMB BETA cihlová
KMB BETA cihlová

Střešní krytinu KM BETA charakterizuje spojení těch nejlepších surovin, vysoké pevnosti, optimální hmotnosti a tvaru, který se ani časem nemění. Díky těmto vlastnostem a navíc i minimální nasákavosti, vysoké mrazuvzdornosti a stabilitě i v extrémním počasí ochrání střecha KM BETA váš domov až na 100 let. Střešní systém KM BETA zahrnuje dva různé typy střešní krytiny, v sedmi barvách a čtyřech variantách povrchové úpravy a dále více než 50 doplňkových výrobků, které profesionálně řeší technické detaily i těch nejnáročnějších střešních konstrukcí.

 

Tip pro vaši peněženku

Střešní krytinu i další materiály KM BETA lze výhodně zakoupit v e-shopu KM BETA na www.shop.kmbeta.cz. Společnost KM Beta zde trvale nabízí slevy 20–40 %! E-shop KM BETA znamená maximální komfort při nákupu – od výpočtu prvků krytiny až po objednání dodávky či montáže – vše přímo z klidu domova prostřednictvím internetu. Více na www.kmbeta.cz.

 
 
 
Reklama