Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rigips pořádá 13. ročník konference Dřevostavby v praxi

Společnost Rigips Vás zve ve dnech 31. října – 1. listopadu 2019 do hotelu Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, kde se bude konat již 13. ročník konference Dřevostavby v praxi. Akce je určena pro architekty, projektanty, montážníky, řemeslníky, technické pracovníky, ale i pro širokou odbornou veřejnost. Zkrátka pro všechny, které zajímá výstavba dřevostaveb.

V hlavních přednáškových sálech i na komornějších workshopech vystoupí přes desítku řečníků, kteří vám předají své vědomosti a praktické zkušenosti. Mimo jiné se můžete těšit na přední odborníky ze tří divizí společnosti Saint-Gobain – Rigipsu, Weberu a Isoveru.

Letošní ročník konference se zaměří na problematiku koupelen v suché výstavbě, na řešení akustiky v dřevostavbách, dále na podlahy i fasády dřevostaveb a další zajímavá témata. Odborné přednášky z hlavního sálu doplní přední odborníci na dřevostavby a suchou výstavbu svými poznatky, technickými specifikacemi, odbornými workshopy a praktickými ukázkami.

Dřevostaveb se staví v České republice rok od roku víc a víc. Procento dřevostaveb celkové výstavby roste nejen díky zvyšování kapacity zaběhnutých firem, ale také díky nově vznikajícím společnostem. Do oboru se dostává stále více lidí a samozřejmě je potřeba jim dodat aktuální a hlavně praktické informace. Navíc se zlepšují technologie, materiály a i požadavky na stavby, a proto je potřeba i pro zkušené profesionály udržet si dostatečný přehled,“ vysvětluje důvod vzniku a pořádání konference Dřevostavby v praxi Jiří Provázek, technický poradce společnosti Rigips.

Konference tedy není jen tzv. studnicí praktických informací z přednášek a workshopů. Je to především společenská událost, při které se sejde okolo 250 profesionálů, jejichž společným tématem jsou kvalitnější dřevostavby.

Konference je zařazena do programu celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA. Přihlásit se můžete pomocí registračního formuláře. Uzávěrka registrací je do 24. října 2019.

Účastnický poplatek na konferenci činí 2 900 Kč za jednu osobu a zahrnuje:

  • vstup na konferenci pro oba dny,
  • vstup na libovolný workshop,
  • ubytování z 31. října na 1. listopad 2019,
  • vstup na společenský večer pořádaný 31. října 2019,
  • kompletní zajištění stravy.

Organizátory konference jsou Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Rigips a AZ Promo, s.r.o.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...