Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webináře Beton University 2021 na téma Konstrukce a betony pro jejich zhotovení

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton, je už v běhu! Rozhodli jsme se usnadnit vám možnost získat nové a praktické informace z oboru stavebnictví formou webinářů v on‑line prostředí.

Připravili jsme pro vás tři dvouhodinové webináře na téma Konstrukce a betony pro jejich zhotovení, které budou postupně probíhat v online prostředí formou live streamů.

27. května
Vodonepropustné konstrukce – BÍLÉ VANY

Webinář je zaměřen na vodonepropustné konstrukce a vhodné betony pro jejich zhotovení. Uvedeny budou také praktické informace související s navrhováním a prováděním staveb.

1. června
Konstrukce a ultra-vysokohodnotné betony

Webinář je zaměřen na ultra-vysokohodnotné betony pro zesilování konstrukcí. Představeny budou rovněž praktické informace související se specifikací betonu a příklady z praxe.

10. června
Konstrukce a betony pro zakládání staveb

Webinář je zaměřen na betonové konstrukce a vhodné betony pro speciální zakládání staveb. Budou také prezentovány praktické informace související s navrhováním a prováděním staveb včetně složení betonu v různých podmínkách.

Webináře přináší i rozšířené možnosti. Ve vypsaných termínech můžete sledovat „přímý přenos“ a zapojit se „na živo“ do diskuze s předními profesionály z oboru. V případě, že vám termín webináře nebude vyhovovat, bude možné si záznam pustit i zpětně, nebo si projít jednotlivé prezentace.

Zaregistrujte se! Od začátku dubna je možné se na webináře přihlásit prostřednictvím internetového portálu www.betonuniversity.cz, kde naleznete také veškeré další informace a kontakty.


Beton University
logo Beton University

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton spolu se svými dceřinými společnostmi, byl vzhledem k epidemiologické situaci v předešlých dvou letech omezen. V letošním roce jsme se rozhodli semináře opět ...