Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vítejte v pasivní budoucnosti!

Knauf Insulation na IBF v Brně

Evropa směřuje k pasivním stavbám a Knauf Insulation se snaží být vždy vpředu. Přijďte se podívat do Brna, jak bude vypadat naše pasivní budoucnost!

Společnost Knauf Insulation se i letos představí na brněnském veletrhu od 12. do 17. dubna 2011 s aktuálními novinkami svého výrobního programu. My vás o nich informujeme již v předstihu na stránkách TZB-info, nicméně právě na veletrhu mají návštěvníci možnost seznámit se s novinkami naživo. Pro zájemce budou připraveny ukázky sortimentu - jak dřevocementové desky Heraklith, tak i foukaná izolace Thermo a Supafil. Na dotazy návštěvníků budou mít nachystané odpovědi technici a další specialisté ze společnosti Knauf Insulation.

Ve své expozici profesionálové z Knauf Insulation představí kompletní sortiment pro dřevostavby. Zlatým hřebem stánku (najdete ho v pavilonu V ve stánku č. 103) bude představení první pasivní dřevostavby rodinného domu v České republice, která vznikla ve Frýdku-Místku podle návrhu ateliéru Michael Kocych Architects. Dům byl navíc oceněn certifikátem podle nového systému SBToolCZ.

Součástí prezentace společnosti Knauf Insulation na IBF v Brně bude i doprovodný program - série přednášek na téma energeticky úsporné výstavby, certifikace kvality a také trvalé udržitelnosti stavění. Seminář se koná 13. dubna od 10.00 v sálu P2 pavilonu P. Jste srdečně zváni!

Rámcový program přednášky na téma Vítejte v pasivní budoucnosti:

IBF, 13. duben, pavilon P, sál P2 od 10.00
Ing. Milan Pálka (TZÚS Praha) - Certifikace kvality budov: SBToolCZ
Ing. Milan Pokrivčák - Přírodní ekologická a zároveň cenově dostupná izolace nejen pro dřevostavby
Ing. Ondřej Šrámek - Budovy a trvalá udržitelnost
Ing. Marcela Bosáčková - Jak lze ekonomicky efektivně ušetřit
Ing. Milan Pokrivčák - O projektu hodnocené pasivní dřevostavby


KNAUF INSULATION, spol. s r.o.
logo KNAUF INSULATION, spol. s r.o.

KNAUF INSULATION, spol. s r.o. dodává klientům izolace ze skelné a kamenné vlny. Nabízí široké spektrum produktů pro bytové a nebytové budovy a zaměřuje se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti. Staví na 30 letech zkušeností a patří ...