Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Postavte si dům a my vám ještě vrátíme peníze

Stavba nebo rekonstrukce domu je finančně i časově náročná záležitost. Právě proto je potřeba si k sobě vzít odborníka a pokud Vám ještě ten odborník vrátí část Vašich utracených peněz, je to pro Vás velká výhra.

BigMat je síť stavebnin, která má v ČR 38 prodejen. Nejenže Vám BigMat udělá rychle cenovou nabídku, doručí vybrané zboží až na stavbu, máte možnost kdykoliv se obrátit na zákaznický servis a po celou dobu stavby je Vám k dispozici i profesionální podpora. Teď Vám ještě BigMat za vaše nákupy vrátí až 50 000 Kč!

Získat peníze zpět je tak snadné!

Po jednoduché registraci na stránkách bigmat-stavebniny.cz, se stačí rozhodnout pro jednu z prodejen, kde si vyberete z pestré palety stavebních celků. Najdete zde vše, co Vaše stavba potřebuje – od zdiva přes sádrokartonové desky až po střešní okna. Veškeré zboží od těch nejlepších výrobců na trhu. A pak již stačí nakupovat vše pro Vaši stavbu ve stavebninách BigMat.

Když nakoupíte víc, vrátí Vám BigMat víc!

Čím více stavebních prvků v BigMat stavebninách nakoupíte, tím více peněz se do Vaší peněženky vrátí. Pokud nakoupíte nad 300 000 Kč minimálně 5 stavebních prvků, získáte zpětný bonus 5% z prodejní ceny formou poukázky na další zboží. Vaše vrácené peníze budete tedy moci využít třeba pro koupi nového nábytku či zahradní techniky. A z holé stavby si rychleji vykouzlíte svůj útulný domov.

Čas běží! Zaregistrujte se na bigmat-stavebniny.cz ještě dnes!

Chcete tedy až 50 000 Kč dostat zpět? Není důvod se dlouho rozmýšlet. Registrovat se dá do 30. června 2016, ovšem stavět a nakupovat materiál můžete nerušeně až do konce roku. Nečekejte už ani chvíli. A nechte si vrátit své peníze zpět. Prostě Postav dům s BigMatem!

více informací naleznete na www.bigmat-stavebniny.cz


 
 
Reklama