Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PRESBETON naživo v Kroměříži

Opět po roce vystavuje společnost PRESBETON, výrobce a dodavatel betonových dlažeb, tvarovek a jiných exteriérových prvků, na zahradní výstavě FLORIA, která se koná od 27. 4. do 1. 5. a od 5. 5. do 8. 5. 2018 v Kroměříži.



Na stánku si můžete prohlédnout novinky letošní stavební sezóny, ale nebudou chybět ani oblíbené „hitovky“. Můžete si také nechat poradit s výběrem dlažby, plotu či se samotnou stavbou. Na ploše o velikosti téměř 100 m2 uvidíte v reálu spoustu zajímavých výrobků – natural dlažby s imitací dřeva či břidlice, plošné dlažby na terasy či chodníky v zajímavých barvách a površích, zámkové a skladebné dlažby pro různé stupně zatížení.

K vidění budou i různé typy zdicích systémů, z nichž každý se vyznačuje nějakou specifickou vlastností, např. imitace haklíkového zdiva, bezespárové zdění, řešení oblouků apod.

Celé expozici bude vévodit originální hexagonální dlažba H-E-X, která spolu s květináči, lavičkami a jinými prvky tvoří ucelený systém H-E-X. Autorem těchto opravdu ojedinělých výrobků je NEXT LEVEL Studio ve spolupráci se společností PRESBETON.

Stánek PRESBETON najdete na venkovní ploše v sekci G.










PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...