Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KM Beta seminář 2024: Klíčové změny ve stavebnictví a nové trendy

Tradiční KM Beta seminář se vrací v roce 2024 s novými a aktuálními tématy, které rezonují ve stavebnictví. Seminář, který se koná 31. října 2024 v příjemném prostředí hotelu Vinice Hnanice u Znojma, je součástí celoživotního vzdělávání a nabízí praktické informace přímo z praxe.

Na co se můžete těšit?

  • Praktické zkušenosti s novým stavebním zákonem
    Změny, které nový stavební zákon přináší, jsou zásadní pro všechny. Na semináři se dozvíte, co se změnilo, jak správně podávat žádosti a jak celý proces funguje v praxi. Tento blok bude skvělou příležitostí získat přehled o změnách a správné aplikace v praxi.
  • Vady a poruchy šikmých střech
    Tento přednáškový blok je zaměřen na příklady zdařilé a nezdařilé praxe. Dozvíte se, v jakých místech se chybuje a jak se tomu vyhnout pro zajištění dlouhodobé funkčnosti střechy.
  • Technologie tupého stykování vápenopískových stěn a praktické aplikace v projektu cihlových stěn
    Prohloubíte si své znalosti o pravidlech tupého stykování. Zazní také důvody, proč je tupé stykování tak důležité.
  • Stavební akustika – šíření hluku a vibrací konstrukcemi
    Akustika je tématem, které se nedá přehlížet. Jak si vedou bloky s vysokou objemovou hmotností z hlediska akustického útlumu? Doplněno i o výsledky z měření.
  • Správné provedení a časté chyby při navrhování a provádění konstrukcí ze zdiva Sendwix
    Chyby při návrhu a provedení detailů mohou zásadně ovlivnit kvalitu stavby. Projdeme si konkrétní příklady, jak správně navrhnout a realizovat detaily ze zdiva Sendwix.
  • Vzduchotěsnost staveb
    Dozvíte se, jakých chyb se vyvarovat a jak zajistit, aby stavby odpovídaly současným legislativním požadavkům.
  • Hodnocení uhlíkové stopy budov v podmínkách ČR
    Udržitelnost je dnes prioritou. Jak se v ČR hodnotí uhlíková stopa (GWP) budov? Jaké jsou legislativní rámce?
  • Kotevní technika pro ETICS
    Dozvíte se základní pravidla, legislativní požadavky a zkušenosti z praxe, které pomohou v navrhování a realizaci staveb.

Mezi řečníky budou odborníci, kteří jsou uznávanými kapacitami v oboru. Díky jejich prezentacím se dozvíte praktické informace, které můžete okamžitě uplatnit ve své praxi.




Ohlédnutí za minulým ročníkem

Loňský KM Beta seminář 2023 nabídl bohatý program, zaměřil se na problematiku montáže fotovoltaických panelů nebo efektivní řešení nedostatku řemeslníků. Program minulého ročníku můžete zhlédnout zde.

Jak se zaregistrovat?

Seminář je nejen tradiční událostí, ale i neocenitelnou příležitostí k získání aktuálních informací a praktických dovedností. Zaregistrujte se ještě dnes a buďte součástí tohoto semináře. Více informací o KM Beta semináři 2024 naleznete na stránkách KM Beta.

Nepropásněte šanci na vzdělání a osobní setkání s odborníky z oboru. Pomůže vám to udržet krok s nejnovějšími trendy ve stavebnictví.


 
 
Reklama