Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

JAP FUTURE – stavební prvky vysoké kvality s nápaditým designem

Česká výrobní firma JAP FUTURE se za svou téměř třicetiletou existenci dokázala vypracovat na předního českého výrobce stavebních prvků a unikátních interiérových řešení. Nezůstáváme ale stát na jednom místě, produkty neustále inovujeme a vyvíjíme tak, aby odpovídaly požadavkům moderní společnosti.

Jdeme s dobou

Ačkoliv jsme firma s dlouholetou tradicí, v době založení jsme nezakrněli. Sledujeme nejnovější trendy z oblasti interiérového designu a svou nabídku rozšiřujeme. Moderní světové trendy velí jasně – minimalistický a nadčasový design. Produkty firmy JAP FUTURE jsou důkazem, že i český výrobek může dosahovat světové úrovně.

Udržitelnost na prvním místě

Zavázali jsme se dodávat produkty špičkové kvality a nadčasového designu. V duchu minimalismu jsme dokázali vyvinout výrobky, které se svým nestárnoucím designem budou sloužit řadu let, a přesto nikdy nevyjdou z módy. Naše produkty se neokoukají. Bez nutnosti rekonstrukce dělají radost dlouhá léta. Vysoká kvalita je základem udržitelnosti. Dbáme na maximální funkčnost, pečlivé řemeslné zpracování a důmyslné technické řešení. Synergií těchto vlastností vnikají produkty JAP FUTURE.

Jsme tým profesionálů

Společně tvoříme sehraný tým, který bedlivě naslouchá požadavkům zákazníků. Vzhledem k unikátnosti našich produktů máme k dispozici vyškolené odborníky, kteří dělají svou práci s láskou a smyslem pro detail.

Široký sortiment pro každého

Nabídka produktů JAP FUTURE je obrovská. V sortimentu nabízíme stavební pouzdra a různé designy posuvných i otočných dveří. Možností provedení je spousta, na své si přijde i ten nejnáročnější zákazník. Dále se specializujeme na výrobu skrytých zárubní, obkladových systémů, zábradlí a mnoho dalšího. U zákazníků jsou oblíbené také JAP stahovací půdní schody. Nabízíme i protipožární či zateplené varianty.

K výrobě využíváme materiály prémiové kvality. Naší specialitou jsou skleněné prvky v interiérech, které prostoru dodávají vzdušnost, otevřenost a eleganci. K jejich výrobě využíváme odolné kalené sklo. Výsledkem jsou mistrovská díla v podobě celoskleněných dveří, skleněných stěn nebo například obkladů s Grafosklem. Designový produkt Grafosklo je ikonický pro firmu JAP FUTURE. Jedná se o kalené sklo se zalaminovaným digitálním tiskem nebo textilií. Zvolený motiv Grafoskla záleží na fantazii každého zákazníka.

Jsme otevřeni novým možnostem a hledáme vždy co nejefektivnější řešení do interiéru. Stabilní výrobní zázemí nám umožňuje výrobu na míru dle specifických požadavků. Jsme připraveni udělat maximum pro spokojenost našich zákazníků.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama