Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Grafosklo – designový prvek, který oživí váš interiér

Designový produkt Grafosklo uvedla společnost JAP FUTURE na trh v roce 2009. Jedná se o zcela unikátní produkt svým precizním a důmyslným zpracováním, využitím, ale také designem. Grafosklo je kalené sklo se zalaminovaným digitálním tiskem nebo textilií.

Precizní výroba z materiálů prémiové kvality

K výrobě Grafoskla využíváme moderní technologie. Takzvaná solventní tiskárna dokáže s přesností natisknout zvolený motiv na speciální tiskovou fólii. Zakládáme si na kvalitě rozlišení tisku, aby výsledný produkt byl co nejlepší. Potištěná fólie se následně zalaminuje v laminační peci do předem připraveného kaleného skla.

Speciální fólie EVA pevně propojí tiskovou fólii se sklem. Tuto fólii je možné zvolit v různých možnostech provedení dle preferencí, a to čirou (průhledná nebo průsvitná), polomléčnou (poloprůhledná a průsvitná), dále mléčnou (neprůhledná, jen průsvitná) nebo neprůhlednou bílou (zcela neprůhledná, neprůsvitná).

Konečným produktem celého procesu je tzv. třívrstvý sendvič s vynikajícími vlastnostmi, jako je například stálobarevnost. Nestane se vám, že za pár let Grafosklo vybledne a ztratí tak intenzitu a sytost zvoleného motivu.

Vysoká kvalita, odolnost a bezpečnost

Grafosklo vyrábíme z kaleného skla, které je vysoce pevné a pružné. Věděli jste, že kalené sklo je až pětkrát odolnější vůči bočnímu nárazu než sklo nekalené? Jeho rozbití je v běžném provozu domácnosti takřka nemožné, a pokud by přece jen došlo k poškození, kalené sklo se rozpadne na neostré „tupohranné“ úlomky, o které se nepořežete.

Odolné je vůči vysoké teplotě (a to až 200°C), ale také bez problémů zvládá vlhké prostředí a UV záření. Z tohoto důvodu je možné jej umístit prakticky kamkoliv (do koupelny, na koupaliště, na slunná místa…). Vhodné je jak do interiéru, tak do exteriéru.

Samozřejmě, jako všechny naše produkty, i tento výrobek prošel nejrůznějšími zátěžovými zkouškami. Grafosklo má atest ze státní zkušebny na náraz na plochu, odolnost vůči UV záření, odolnost vůči teplotě, odolnost vůči vlhkosti a soudržnost materiálů. Dbáme na bezpečnost našich produktů a u Grafoskla ji máte zaručenou!

Atypické zakázky na míru dle požadavků

Grafosklo vyrábíme přímo na zakázku dle požadavků zákazníka. Dokážeme vytvořit velmi atypické formáty, a to až do velikosti 1,40 x 2,80 m! Také v případě požadavků na ještě větší formát umožňujeme napojení motivů mezi dílčími deskami. Na druhou stranu se nebojíme ani miniaturních rozměrů, například 50 x 250 mm. Kromě atypických rozměrů zvládáme i nepravidelné tvary a hravě si poradíme také s otvory pro zásuvky či vypínače.

Veškeré podrobnosti, včetně zaměření prostoru, probíhá v režii proškolených zaměstnanců JAP FUTURE. Jsou připraveni najít vhodné řešení, poradit s výběrem a dotáhnout zakázku do zdárného konce.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama