Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stěna podle nálady? Proč ne!

Chcete vyzkoušet originální barvu či materiál stěny, ale bojíte se, že to nebude to pravé? A navíc vás s touto úpravou čeká hodně práce? Pak vyzkoušejte jednoduché řešení – obkladový systém, který změnu svého povrchu umožní se šroubovákem v ruce a bez zbytečného bourání, prachu a špíny.

Díky němu můžete měnit libovolně design stěn v bytě, třeba každý týden, přesně podle nálady. „Obkladový systém EFEKTA díky důmyslně skrytému hliníkovému rastru a svojí jednoduché variabilitě umožní desku s povrchovým materiálem lehce sesadit a novou zase nasadit. Jeho velkou výhodou je různorodá škála materiálů, a to od tech nejlevnějších a nejodolnějších z lamina, přes praktickou magnetickou tabuli, elegantní přírodní dýhu, až po designovější lakované sklo, včetně jeho grafické varianty Grafoskla,“ říká Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti JAP FUTURE, která šikovný systém na obklady stěn vyvinula.

A jaké jsou možnosti z pohledu šířky jednotlivých obkladových pásů? Rozměrově lze obklad stěny poskládat od nejmenší šíře jednoho pásu obkladu 20 cm po maximální 125 cm. Více na www.japcz.cz.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama