Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Točitá schodiště k úspoře místa

V nabídce můžete vybírat z několika typů točitých schodišť, která jsou žádána zejména do menších prostor pro úsporu místa. Nejen že jsou ryze praktická, ale navíc se mohou stát také skvělým designovým prvkem.


Interiérové schodiště TANGO

Tato schodiště fungují na bázi středového sloupu, který je dominantou celého schodiště a tvoří základní nosný prvek. S jeho pomocí je dané schodiště ukotveno do podlahy.

Nabízíme varianty jak do interiéru, tak do exteriéru. Konstrukce mohou být celodřevěné, celokovové nebo také kombinací materiálů.

Jednou z variant je kombinované schodiště JAP 120 Shell, které charakterizuje kruhový půdorys. Dokázali jsme vytvořit elegantní verzi klasického točitého schodiště. Výsledkem je rafinovaný způsob točení středového sloupu s vykrajovanými schodnicemi do tvaru půlměsíce. Primárně je určen do interiéru. Schodiště nemusí být nudné, může se stát stylovým designovým doplňkem. Vybírat navíc můžete z několika dekorů, aby schodiště v interiéru ladilo.

Dopřejte si luxus s kombinovaným točitým interiérovým schodištěm TANGO. Jeho jednotlivé nášlapy se obtáčejí kolem středového sloupu ve tvaru extravagantní dvoušroubovice, kterou tvoří masivní bukové dřevo. Stejný materiál je použit také na nášlapy a madlo jemného nerezového zábradlí. Výsledek je ohromující! Nejen že zachovává čistotu a minimalistický styl interiéru, ale zároveň se stává pomyslným šperkem. Je to unikátní, stylové, ale zároveň jednoduché.

Milujete přírodní materiály v interiéru? Nedáte dopustit na kvalitní masiv? My této vášni rozumíme. Kombinace dřeva s kovem vpouští do bydlení závan přírody, ale zároveň schodiště zůstává v ryze minimalistickém stylu. Schodiště odolné, bezpečné (s protiskluzovou úpravou) a vysoké kvality, která zaručí dlouhou životnost – to je schodiště JAP!


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama