Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Široká variabilita opláštění dveří MASTER DOOR aneb dveře dle Vašich představ

Dveře od firmy JAP FUTURE ve variantě MASTER DOOR jsou oblíbené zejména díky takřka neomezeným možnostem při výběru opláštění dveřního křídla. Kromě několika druhů materiálů, které lze využít, nabízíme také možnosti nejrůznějších kombinací jednotlivých materiálů, a to jak pro otočné, tak pro posuvné varianty dveří.

Na základě výběru designu povrchu dveří je možné uzpůsobit také hliníkový rám dveří. V základním provedení jej dodáváme v povrchové úpravě eloxovaného hliníku. Je možné jej však nalakovat na jakoukoli barvu z barevné škály RAL tak, aby design ladil s celkovým zařízením interiéru. Vzhledem k bytelné a kvalitní hliníkové konstrukci si můžete zvolit z každé strany dveří jinou barevnou a materiálně odlišnou kombinaci. Pro každou místnost zvolte design, který podtrhne stylový potenciál pokoje.

Velmi oblíbenou variantou k opláštění dveří MASTER DOOR je sklo. Skleněné prvky dokáží místnost opticky zvětšit a prosvětlit, jelikož propouští přirozené světlo. Z těchto důvodů jsou oblíbené zejména do malometrážních bytů k oddělení obývacího pokoje a kuchyně nebo ložnice a šatny. Kromě klasického čirého skla nabízíme i další varianty dle účelu.

Tam, kde je požadavek na netransparentnost skla (například ve sprchovém koutě), můžete využít lakované sklo v jakékoliv barvě RAL nebo lakované sklo s pískováním. Pískovaný povrch získává matný vzhled. Metodu pískování lze použít jak na sklo čiré, tak extra čiré, satináto, ale i Grafosklo. Umožňujeme také vzájemné kombinace produktů společnosti JAP FUTURE, proto na dveřích MASTER DOOR můžete mít náš unikátní produkt Grafosklo. Jedná se o vysoce odolné sklo s motivem. Výběr motivů je opravdu široký.

Další možností je MDF deska na dveřním křídle MASTER DOOR. I v tomto případě máte na výběr z několika designového provedení. Je možné vybírat z jakékoliv barvy RAL, kterou si přejete mít na dveřích. Na desku je možné nanést stěrku či tapetu díky penetraci. Zvolte si tapetu dle vlastního vkusu a slaďte svůj interiér. Výsledkem je neotřelý a moderní vzhled!
Umožňujeme také zvolit jako materiál dveří MASTER DOOR dýhu, která se taktéž nachází na MDF desce. Výběr konkrétního dekoru dýhy je čistě na Vašich preferencích a zařízení interiéru.

Jednotlivé materiály je možné mezi sebou jakkoli kombinovat. Velmi populární jsou kombinace lakovaného skla a dýhy nebo různé barevné provedení skel. Varianty je možné navolit v horizontální či vertikální rovině. Dveře zůstávají v ryze minimalistickém stylu, ale krapet ozvláštněny.

Variabilita opláštění dveří MASTER DOOR nezná hranic. Děláme vše pro to, abychom naplnili i ty nejnáročnější představy zákazníků. Výsledným produktem jsou kvalitní dveře dlouhé životnosti, precizního zpracování a stylového designu na míru dle individuálních požadavků.


JAP FUTURE s.r.o.
logo JAP FUTURE s.r.o.

Při designerské práci se necháváme volně inspirovat aktuálními světovými trendy. Jednoduchost, střídmost a čistota provedení je pro nás hlavním pracovním východiskem a správnou cestou. Naším hlavním cílem je dodávat na trh stavební prvky vysoké kvality ...

 
 
Reklama