Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střešní krytina Lindab SRP Click účinně proti větru a dešti s vrstvou Sound Control

Lindab, přední světový výrobce a prodejce střešních systémů z prvotřídní švédské oceli, přichází s novinkou u drážkované střešní krytiny SRP Click, která zlepšuje její vlastnosti. Na přání zákazníků lze při výrobě na spodní stranu nanést speciální vrstvu Sound Control.

„Díky této vrstvě se účinně redukují vibrace způsobené větrem a deštěm. Vibrace tak majitelé domů neucítí ani při mimořádně silném větru. Současně vrstva působí také jako antikondenzační opatření. Sound Control je vhodné aplikovat zejména tehdy, když se krytina pokládá na latě,“ doplňuje Štěpán Lášek, produktový manažer společnosti Lindab s. r. o.

Moderní střešní krytina Lindab SRP Click se stojatou drážkou má oproti klasické drážkové střeše, s níž má společnou nadčasovost a spolehlivost, velkou výhodu ve své jednoduchosti. Podobá se totiž stavebnici pro zručné kutily: jednoduše se zaklapnou speciálně tvarované drážky a práce je hotova. Má velmi široké spektrum využití: hodí se jak pro tradiční dům či chatu v lese, tak i pro hypermoderní funkcionalistickou stavbu nebo pro rekonstrukci současného domova. Krytina se především díky svému hladkému povrchu často používá na místech, kde rostou opadavé stromy či kde je zdroj jiného polétavého znečištění, nebo také v náročných horských oblastech s velkým množstvím sněhu. Lindab SRP Click lze použít i na komplikovanějších střechách s vikýři, okny či úžlabím. Krytinu lze pořídit od 398 Kč / 1 m2, s příplatkem za vrstvu Sound Control se ceny pohybují od 506 Kč / 1 m2.

plechová střešní krytina Lindab SRP Click proti větru a dešti
plechová střešní krytina Lindab SRP Click proti větru a dešti
plechová střešní krytina Lindab SRP Click proti větru a dešti


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...