Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kurzy Stavební zákon, Sanace, Vady a poruchy staveb a Vodonepropustné konstrukce

BETONCONSULT vás srdečně zve na odborné kurzy pro stavebnictví, které proběhnou na začátku příštího roku. Jedná se o 3 témata: Stavební zákon, Sanace, Vady a poruchy staveb a Vodonepropustné konstrukce.

VELKÁ NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA 2018

  • 28.11.2017 (9 - 15 hodin), PRAHA
  • 11.01.2018 (9 - 15 hodin), PRAHA

Od ledna 2018 nabude účinnosti dlouho očekávaná a kontroverzní velká novela stavebního zákona, provedená zákonem č. 225/2017 Sb., která zásadním způsobem mění doposud užívané postupy ve stavebním právu. Cílem semináře je seznámit posluchače s obsahem novely stavebního zákona a poskytnout přehled nejvýznamnějších změn v oblasti územního rozhodování a stavebního řádu, s vazbou na navazující a související právní předpisy.

PROVÁDĚNÍ A KONTROLA SANACÍ BETONOVÝCH KONSTRUKCÍ

  • 22.- 25.01.2018, PRAHA

Čtyřdenní odborný kurz, zaměřený na problematiku sanací železobetonových konstrukcí. Posluchači se seznámí také se základy technologie a zkoušení betonu a s konkrétními příklady řešení různých případů sanací. Odborníci z praxe budou hovořit o nejčastěji se objevujících problémech při provádění sanací a možnostech jejich předcházení.

VADY A PORUCHY STAVEB - BETONOVÉ KONSTRUKCE

  • 29.- 30.01.2018, PRAHA

Dvoudenní odborný kurz zaměřený na problematiku vad a poruch betonových konstrukcí. Lektoři přednášejí o svých zkušenostech s nejčastěji se vyskytujícími poruchami a chybami při realizaci betonových konstrukcí. Probírat se budou možnosti prevence i následných oprav.

VADY A PORUCHY STAVEB - OCELOVÉ A DŘEVĚNÉ KONSTRUKCE

  • 31.01.2018, PRAHA

Odborný kurz zaměřený na problematiku vad a poruch ocelových a dřevěných konstrukcí. Lektoři přednášejí o svých zkušenostech s nejčastěji se vyskytujícími poruchami a chybami při realizaci těchto konstrukcí. Probírat se budou možnosti prevence i následných oprav.

Při přihlášení na oba kurzy o vadách a poruchách staveb nabízíme slevu na vložné.

VODONEPROPUSTNÉ A VODOTĚSNÉ KONSTRUKCE

  • 21.02.2018, PRAHA, cena: 200,- Kč/ osoba

Sponzorovaný odborný kurz je zaměřen na problematiku navrhování, provádění a možnosti oprav vodonepropustných a vodotěsných konstrukcí. Jak pouze železobetonových, s krystalizačními přísadami, nebo bez nich, tak i s využitím povlakových izolací. Porovnány budou výhody a nevýhody jednotlivých řešení. Sponzoři kurzu: Betosan s.r.o. a XYPEX CE


BETONCONSULT, s.r.o.
logo BETONCONSULT, s.r.o.

BETONCONSULT s.r.o. - kancelář pro diagnostiku staveb a stavební expertizy nabízí celé spektrum služeb z oblasti diagnostiky stavebních konstrukcí, zkoušení stavebních materiálů a vzdělávání ve stavebnictví, které vyplývají z dlouholetých zkušeností našich ...