Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKCE: Rodinné domy DJT se slevou až 62 350 Kč a službami navíc

Vybíráte rodinný dům a chcete mít s jeho stavbou co nejméně starostí a ještě ušetřit? Pak rozhodně nepřehlédněte akční nabídku od Dům jedním tahem (DJT). Nyní můžete totiž získat všechny domy z nabídky DJT se slevou až 62 350 Kč.

Dům jedním tahem nabízí až do konce června 2015 všechny domy ze své nabídky za ještě výhodnější ceny, než obvykle. Zcela zdarma získáte typový projekt v rozsahu pro stavební povolení v hodnotě 42 350 Kč a k tomu za vás vyřídíme stavební povolení a základní geologický průzkum, které navíc dotujeme částkou 20 000 Kč.

Více informací o akční nabídce >>

Domy z pevného přírodního materiálu

Pokud jste ještě o Dům jedním tahem (montovaných domech z keramického betonu neslyšeli), pak vězte, že nabízí mnoho výhod. Doba výstavby se díky unikátní stavební technologii s minimem mokrých procesů zkrátí i o několik měsíců, čímž klesnou i další náklady spojené se stavbou. A díky přírodnímu materiálu získá majitel domu celou řadu výhod, které nejvíce ocení při jeho užívání. Investor si navíc může stavbu převzít v různých fázích dokončení a dále pokračovat svépomocí (montovaná hrubá stavba, dům k dokončení ), nebo dům na klíč.

Hotová hrubá stavba Liapor Lias Vintířov keramzit Dům jedním tahem
Hotová hrubá stavba
Hotový dům k dokončení Liapor Lias Vintířov keramzit Dům jedním tahem
Hotový dům k dokončení
Hotový dům na klíč Liapor Lias Vintířov keramzit Dům jedním tahem
Hotový dům na klíč

Video ze stavby Domu jedním tahem



V nabídce DJT je k dispozici 26 typových montovaných domů s možností úprav podle přání zákazníka. Základním materiálem je pevný keramický materiál (LiaporBeton). Oproti montovaným dřevostavbám mají nepoměrně vyšší životnost a díky keramickému materiálu garantují příjemné vnitřní klima stejně jako cihlové domy. Technologie je již léty a stovkami zákazníků prověřená. Zahrnuje minimum mokrých procesů, takže do domu je možné se nastěhovat okamžitě po jeho dokončení. Promyšlená technologie skrývá také další vychytávky jako připravené drážky pro rozvody a instalace již z výroby, hladké stěny – není nutná omítka, jen stěrka apod.

O technologii Domů jedním tahem >>

Ares Liapor Lias Vintířov keramzit Dům jedním tahem
Ares
Nemesis Liapor Lias Vintířov keramzit Dům jedním tahem
Nemesis
Zefyros Liapor Lias Vintířov keramzit Dům jedním tahem
Zefyros

Dům jedním tahem vám nabízí nejen kvalitní domy, ale také vstřícné a férové jednání

  • Můžete navštívit probíhající stavby i již hotové domy a promluvit si s jejich majiteli.
  • Můžete nahlédnout do výroby Domů jedním tahem.
  • Můžete si vybrat z 26 typových projektů a nechat si některý upravit dle svých představ.
  • Dům jedním tahem garantuje, že nepřeplatíte ani korunu nad smluvenou cenu – žádné neodsouhlasené dodatečné vícenáklady.
  • Termíny jsou u DJT závazné – stavba bude k převzetí v termínu, jaký je před zahájením stavby určen ve smlouvě.

Více o výhodách Domů jedním tahem >>


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.