Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference MODULÁRNÍ SVĚT 2019: budoucnost modulární architektury a stavitelství

První ročník jedinečné odborné konference Československé asociace modulární výstavby bude zaměřen na problematiku modulární výstavby (MV) v Čechách a na Slovensku a se uskuteční již v úterý 26. listopadu v Praze.

V rámci programu konference MODULÁRNÍ SVĚT 2019 se představí celá řada řečníků. O své praktické zkušenosti s modulární architekturou se podělí architekt Michal Krištof z ateliéru CHYBIK+KRISTOF, kteří letos obdrželi prestižní mezinárodní cenu Design Vanguard 2019, udělovanou každoročně časopisem Architectural Record z New Yorku jako mezinárodní cenu pro mladé architekty.

„Kromě pohledu architektů na modulární výstavbu se modulárního stavitelství dotkneme také z pohledu jejich výrobců a zapomenout nesmíme ani na názory z řad investorů a developerů, kteří mnohdy ještě nedokážou výhody modulární výstavby docenit, mají vůči ní předsudky nebo nezřídka o tomto typu výstavby nevědí nebo nemají dostatek informací. A právě tyto informace jim chce konference MODULÁRNÍ SVĚT 2019 zprostředkovat," říká k programu konference její programová ředitelka Libuše Kameníčková.

Na programu konference samozřejmě nebude chybět ani prezentace představující důvody založení i vize a směřování nově vzniklé Československé asociace modulární výstavby. Program doplní také pohledy investorů a developerů, kteří již s modulární výstavbou koketují, nebo dokonce ti, kteří ji ve svých projektech již využili.

MODULÁRNÍ SVĚT 2019: BUDOUCNOST MODULÁRNÍ ARCHITEKTURY A STAVITELSTVÍ

  • KDY? úterý 26. listopadu 2019 od 9:00 do 16:00
  • KDE? HOTEL NOVOTEL, Praha 2

Program a on-line registrace na konferenci.


KOMA MODULAR s.r.o.
logo KOMA MODULAR s.r.o.

Pomůžeme Vám vybudovat rychle a kvalitně kanceláře, prodejny, ubytovny, hotely, restaurace, školy, mateřské školky, bytové domy, komunální výstavbu, šatny, domovy důchodců, studentské koleje apod. Vyrábíme budovy prefabrikovaným způsobem, kdy 80 - 90 ...

 
 
Reklama