Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KOMA SLOVAKIA realizovala modulární rozšíření administrativní budovy Volkswagen

Díky kvalitním výrobkům KOMA získává společnost KOMA SLOVAKIA náročné zákazníky na Slovensku. Jedna z posledních realizací je rozšíření administrativní budovy pro nadnárodní koncern Volkswagen v Bratislavě.

Modulární administrativní budova byla postavena ze 114 modulů
Modulární administrativní budova společnosti Volkswagen byla postavena ze 114 modulů

Modulární budova je umístěná v areálu Volkswagen Slovakia přímo u vstupu do bratislavského areálu. Třípodlažní objekt slouží pro technické pracovníky vyrábějící modely značek Audi, Porsche a Volkswagen.

Celá budova byla postavena ze 114 modulů rozměrů 7.500 x 2.990 x 3.063 mm, které vyhovují všem technickým požadavkům, které musí splňovat výrobní administrativní budovy z hlediska požární ochrany, tepelnětechnických, zvukových a statiských vlastností a samozřejmě bezpečnosti a hygieny. Nemenší míra pozornosti byla kladena i na design budovy.

KOMA SLOVAKIA stále více prokazuje schopnost vyhovět i těm nejnáročnějším zákazníkům z podnikatelské nebo komunální sféry.


KOMA MODULAR s.r.o.
logo KOMA MODULAR s.r.o.

Pomůžeme Vám vybudovat rychle a kvalitně kanceláře, prodejny, ubytovny, hotely, restaurace, školy, mateřské školky, bytové domy, komunální výstavbu, šatny, domovy důchodců, studentské koleje apod. Vyrábíme budovy prefabrikovaným způsobem, kdy 80 - 90 ...

 
 
Reklama