Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výroba a služby - rozšíření portfolia

Společnost FEMONT OPAVA s.r.o. v tomto roce rozšířila portfolio služeb pořízením nových výrobních strojů.

Výroba a služby - rozšíření portfolia

Společnost FEMONT OPAVA s.r.o. disponuje vlastními výrobními prostory. V tomto roce došlo k rozšíření výrobního portfolia pořízením nového CNC pálicího stroje Vanad BLUESTER, který nahradil původní pálicí stroj CNC RUR 3000-G/P. Tvarové výpalky vypálené na novém stroji splňují požadavky dle normy ČSN EN 10 160, na přání zákazníka lze provést finální úpravu povrchu materiálu. Nově byl pořízen stroj Thoman RB4 sloužící k zakružování trubek a ohýbání profilů. Zařízení dokáže automatickou korekci ohybů pro dosažení odpovídající kvality a přesnosti. Zakružovací stroj je schopný zakružit od malých po velké profily.Více informací o strojích naleznete na webových stránkách www.tvarovevypalky.cz/.
V rámci programu Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, výzvy Úspory energie IV společnost FEMONT OPAVA s.r.o. obměnila vzduchový filtr u tryskacího stroje.

Pokud Vás zajímá kompletní portfolio služeb společnosti FEMONT OPAVA s.r.o., zhlédnete jej na https://www.femont.cz/vyroba-a-sluzby/.

 
 
Reklama