Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Baumit Akademie 2013 představí novinky v oblasti zdravého bydlení a dekorativních povrchů fasád

Třetí ročník Baumit Akademie, oblíbeného cyklu seminářů o novinkách a trendech v zateplování a fasádních systémech, nese podtituly Fasáda nekonečných možností a Zdravé bydlení.

Hlavními letošními tématy tedy budou interiérové povrchové úpravy pro zajištění zdravého bydlení, možnosti dekorování povrchů fasád, a také dlouhodobá udržitelnost reprezentativního vzhledu fasád. Cyklus seminářů začíná již 7. 2. 2013 a zájemci mohou využít poslední volná místa. Účast na Baumit Akademii je bezplatná a je součástí programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT (1 bod) a ČKA (2 body).

Baumit Akademie bude probíhat v 8 městech České republiky od 7. 2. do 7. 3. 2013, první seminář se již tradičně uskuteční v Národní technické knihovně v Praze-Dejvicích. Poté budou následovat Hradec Králové, Ostrava, Brno, Zlín, Liberec, České Budějovice a Plzeň. „Loňský ročník Baumit Akademie se těšil obrovskému zájmu firem i soukromých investorů a navštívilo ho přes tisíc osob. Tento úspěch jsme chápali jako závazek do budoucna, a proto jsme pro třetí ročník Baumit Akademie v roce 2013 vybrali neméně atraktivní témata: zdravé bydlení, kreativní techniky povrchových úprav fasád a jejich trvale krásný vzhled,“ říká Ing. Martin Omelka, marketingový ředitel společnosti Baumit, spol. s r. o. „Účastníci se dozvědí, jak lze pomocí povrchových úprav dosáhnout zdravého a komfortního mikroklimatu v interiérech, a budou též seznámeni s nejnovějšími možnostmi imitace pohledového betonu, dřeva, kovových a dokonale hladkých ploch na zateplovacích systémech. Dozvědí se také, jak účinně zvýšit pravděpodobnost, že bude fasáda dlouhodobě funkční a přitom esteticky dokonalá.“

Poslední volná místa čekají na rezervaci

Zájemci z řad odborné i laické veřejnosti, kteří se chtějí dozvědět aktuální informace a poznat trendy v zateplování a fasádních systémech nebo se zapojit do diskusí, se mohou zaregistrovat prostřednictvím formuláře na stránkách www.BaumitAkademie.cz. „V této internetové prezentaci, které jsme letos vtiskli zbrusu nový design pro ještě snadnější orientaci a vyšší uživatelský komfort, naleznou zájemci podrobné informace o programu a jednotlivých tématech,“ doplňuje produktový manažer Baumit Ing. Petr Lorenc.

Logo
Termíny a místa Baumit Akademie 2013
7. 2. 2013PrahaNárodní technická knihovna, Technická 6, Praha-Dejvice
12. 2. 2013Hradec KrálovéKongresové centrum ALDIS, Eliščino nábřeží 375
14. 2. 2013OstravaVýstaviště Černá louka
19. 2. 2013BrnoKongresové centrum BVV, Pavilon A2, Sál A, Výstaviště 1
21. 2. 2013ZlínMasters of rock Café, Tyršovo nábřeží 5497
26. 2. 2013LiberecCentrum Babylon, Nitranská 1
5. 3. 2013České BudějoviceKulturní a konferenční centrum ArtIGY, Pražská 1247/24
7. 3. 2013PlzeňHotel PRIMAVERA, Nepomucká 1058/128

Semináře Baumit Akademie jsou zahrnuty do programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT a ČKA.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...