Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ytong spustil novou prezentaci pro stavebníky

Dvě nové stavební microsite spustila začátkem dubna společnost Xella CZ, výrobce pórobetonu Ytong. Vše o úsporách energií se systémem Ytong čeští stavebníci nově naleznou na stránkách www.netoptezbytecne.cz. Ke zviditelnění dobře zavedených služeb Ytong slouží www.pomahamestavet.cz.

"Nové weby mají zákazníkům pomoci lépe se zorientovat jednak v naší bohaté nabídce služeb a dále v našich doporučených řešeních pro úsporné domy Ytong. Tyto webové stránky jsou určeny nejen pro individuální stavebníky, ale i pro stavební firmy a obchodní partnery společnosti Xella CZ. Uvědomujeme si, že pro stavebníky bývají úsporné stavební technologie velkou neznámou, a proto jim chceme rozhodování ulehčit maximálně přehlednou a komplexní prezentací našich řešení. Spuštěním stránek pomahamestavet.cz jsme zase chtěli dát stavebníkům jasný signál, že se za nimi s prodejem našeho materiálu dveře nezavřou, ale naopak - naši odborníci a Ytong mistři při nich budou stát po celou dobu výstavby," vysvětluje vedoucí marketingu společnosti Xella CZ Ivana Havlíčková. Na obou stránkách se mohou stavebníci se svými dotazy obracet přímo na odborné zástupce společnosti a do budoucna by mohly sloužit jako interaktivní portály, na kterých si budou předávat své tipy a zkušenosti samotní stavebníci.

Ytong pomáhá stavět!

Spuštěním nové stavební microsite s adresou www.pomahamestavet.cz chce Ytong navázat přímou komunikaci se stavebníky a maximálně jim usnadnit přípravnou fázi výstavby a stejně tak stavbu samotnou.

Společnost Xella CZ tak potvrzuje, že jsou pro ni poskytované služby a péče o zákazníka jednou z klíčových aktivit. Nová microsite se věnuje jednotlivým službám Ytong přehledným a vizuálně atraktivním způsobem. Stavebníci na stránkách naleznou pracovní postupy s praktickým návodem, jak se se stavebním systémem pracuje a čeho se vyvarovat. Návštěvníci stránek zde mohou shlédnout i krátké videoprezentace. Jejich obsahem jsou reálné ukázky praktické výpomoci při výstavbě, kterou stavebníkům nabízí parta stavebních Ytong mistrů.

Ytong vzkazuje stavebníkům: Netopte zbytečně!

Název druhé stavební microsite www.netoptezbytecne.cz již napovídá, že jsou jeho tématem úspory při vytápění. Pórobeton Ytong usiluje jako lídr v oblasti úsporných staveb o to, aby bylo komfortní bydlení dostupné všem stavebníkům. Nové stránky přehledně sumarizují doporučná řešení pro úsporné domy Ytong od pasivní varianty po energeticky vyhovující. Návštěvníci mají možnost parametry jednotlivých doporučených řešení porovnat. Součástí nové internetové prezentace budou také referenční stavby, které stavebníky seznámí se zkušenostmi konkrétních uživatelů modelových domů z pórobetonu Ytong.

"Věříme, že se nám díky nové prezentaci podaří nastavit snazší, rychlejší a efektivnější komunikaci se zákazníky," dodává na závěr Ivana Havlíčková.


Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.