Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chcete letos bydlet ve vlastním? Objednejte si cihly co nejdříve!

Za poslední roky mnoho stavebníků v průběhu sezóny narazilo na nedostatek stavebního materiálu na trhu. Výrobci navýšili produkci stavebních materiálů, avšak růst poptávky je natolik vysoký, že se stále tyto problémy mohou opakovat. Pokud se chystáte stavět či rekonstruovat své bydlení, je na čase objednat materiál již nyní!


Jaro je za dveřmi, neodkládejte objednávku materiálu

Společnost Wienerberger poskytuje slevu 26 % na plněné i neplněné broušené zdivo Porotherm a 28 % slevu na stropy s i bez nadbetonávky a věncovky. Zaregistrujte si slevový poukaz na nákup stavebního materiálu, který můžete získat jen do 28. 2. 2019.

Poukaz na cihly a stropy s garantovanou slevou si stáhněte zde.

Po získání slevového poukazu na cihly a stropy vás bude kontaktovat operátorka zákaznického servisu, která vám pomůže s uplatněním poukazu u vybraných stavebnin a zároveň vám zajistí cenovou kalkulaci na zdivo, stropy, a dokonce i střešní krytinu pro váš dům.

Více informací na wienerberger.cz/akce-na-cihly


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...