Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PP-R tvarovky s 2D kódem ušetří čas zákazníkům i prodejcům

Stavebniny DEK a Pipelife Czech přichází na trh s revoluční novinkou, která nemá v Česku ani nikde ve světě obdoby. Nabízí PP-R tvarovky potištěné laserovým 2D kódem pro jejich snazší identifikaci.

Sortiment tvarovek je velmi různorodý, a tak byl jejich výběr často velmi zdlouhavý. To zdržovalo nejen zákazníky a obsluhu prodejny, ale i samotné řemeslníky. Nové laserové potisky s 2D kódem tento problém elegantně vyřešily. Zkrátily odbavení PP-R sortimentu z minut na vteřiny, a jejich nákup tak výrazně zrychlily.      

Jednotlivé tvarovky lze jednoduše a rychle načíst skenovacím zařízením. Odpadají také nepříjemné situace s polepovanými čárovými kódy, které na tvarovkách špatně držely a často komplikovaly samotné svařování tvarovek při jejich instalaci na stavbě.

2D kódy tiskne společnost Pipelife Czech pomocí speciálního zařízení laserem. Nalezení technologického postupu nebylo vůbec jednoduché, protože každý typ tvarovky má jiný a poměrně členitý tvar. Výrobce ale nakonec vyvinul vhodné řešení, a proto již dnes můžete v síti Stavebnin DEK nakupovat sortiment, u kterého je používána tato moderní technologie.

Tímto krokem se snažíme našim zákazníkům poskytnout jedinečnou výhodu, kterou u konkurence nenajdou. V našich prodejnách po celé České republice nabízíme široký sortiment vodoinstalačního materiálu, který je ihned k odběru. Dostupnost jednotlivých položek je snadno viditelná na našem webu.  Zboží si jednoduše objednáte na našem e-shopu a poté vyzvednete na vybrané prodejně.

Stavte se v našich prodejnách Stavebnin DEK s rozšířenou nabídkou pro instalatéry a topenáře a přesvědčte se o rychlosti nákupu veškerého materiálu (ať už s 2D kódem či bez něj).

Prohlédněte si rozšířenou nabídku sortimentu VODA-TOPENÍ-SANITA ve Stavebninách DEK


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama