Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spolehlivé zateplení střechy svěřte systému TOPDEK

TOPDEK je ucelené systémové řešení šikmé střechy s tepelnou izolací nad krokvemi nebo těžkou střešní monolitickou či montovanou konstrukcí. Byl vyvinut Atelierem DEK na základě dlouholetých zkušeností

Technicky promyšlený systém TOPDEK je jedinečný zejména podrobným zpracováním všech konstrukčních detailů, klíčových pro bezvadné a dlouhodobé fungování střechy. Nabízí bezpečnou a spolehlivou montáž konstrukce, která umožňuje celoročně udržovat v interiéru příjemnou teplotu a v podkroví zajistí větší prostor, a to v řádu několika podlahových metrů.

Systém TOPDEK je vhodný jak pro novostavby, tak i pro rekonstrukce. Skladbami z nabídky TOPDEK lze splnit požadavky nejen pro rodinné domy, ale i pro bytové domy. Lze zvolit také skladbu s nadstandardní hydroizolační ochranou nebo skladbu se zvýšenou ochranou proti hluku z venkovního prostředí. V nabídce jsou také skladby se zvýšenou požární odolností.

Se systémem TOPDEK pomohou technici ve Stavebninách DEK

Regionální technici na pobočkách Stavebnin DEK poskytují technickou podporu architektům, projektantům a realizačním firmám. Projektantům pomohou například s výběrem a návrhem správné skladby TOPDEK na daný objekt. Realizační firmě technik na vyžádání zajistí například podklad pro kotvení skladby TOPDEK nebo poskytne konzultaci přímo na stavbě.

Služby technika si můžete dohodnout na nejbližší pobočce Stavebnin DEK.

Více informací


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama