Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využijte slevy 25 % na vybrané druhy terasové dlažby BEST

Vytvořte si na zahradě příjemné místo k posezení. Vybírejte z naší široké nabídky dlažebních kostek v mnoha barvách a povrchových úpravách a užívejte si poslední dny babího léta na čerstvém vzduchu.

Barevné podzimní zátiší se nejlépe pozoruje z ratanového křesílka na zahradě či terase. Užijte si podzimní grilování s přáteli a rodinou. Vytvořte si na své zahradě příjemnou oázu klidu.

Betonovou dlažbu nabízíme v mnoha barvách a povrchových úpravách, tak abychom vyhověli úplně každému. S dlažbou BEST bude vaše terasa krásná na pohled a zároveň příjemná na dotek, a to i bosou nohou.

Jaký povrch dlažby zvolit?

Dlažba s tryskaným povrchem patří k našim bestsellerům. Pohledová vrstva je rovnoměrně otryskaná pomocí ocelových kuliček, čímž dochází k odhalení kameniva a povrch má tak zvýšenou drsnost. Díky svým protiskluzovým vlastnostem je ideální k bazénu, ale hodí se i na zahradní chodníčky a terasu.

Vymývaná úprava zaručuje povrch s nejlepšími protiskluzovými vlastnostmi a je tak perfektně pro zpevnění okolí bazénu. Na rozdíl od tryskaného povrchu je v tomto případě ke zdrsnění využíván proud vody, který odhaluje drobné okrasné kamenivo.

Reliéfní úprava je nejuniverzálnější a skvěle se hodí jak na terasu, tak k bazénu. Jedná se o tvarovaný povrch, který pracuje s různými úrovněmi povrchové struktury. Reliéfní povrch nejlépe napodobuje přírodní materiál a díky tomu vypadá naprosto přirozeně.

Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv ze zmíněných povrchů, výsledek bude vždy perfektní. Terasová dlažba BEST je krásná, bezpečná a stálá. Díky impregnaci se snadno udržuje a odolá povětrnostním podmínkám i chemickým rozmrazovacím látkám.

Získejte terasovou dlažbu BEST se slevou!


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama