Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Celoroční posezení na terase? S tou správnou zimní zahradou je to možné

Za okny sněží a vy s láskou vzpomínáte na posezení na terase během teplejších období roku? A co si v roce 2022 pořídit zimní zahradu? Existují možnosti, jak si pobyt na terase užít i mimo léto.

Sun System umožňuje svým klientům zasklení většiny pergol z nabídky, díky kterému lze z pergoly snadno vytvořit zimní zahradu (a to třeba i dodatečně).  Oblíbené jsou pak také zimní zahrady Gardenroom od německého výrobce Gardendreams. Ty jsou k dispozici v typizovaných rozměrech, kde je cena za jejich pořízení vždy příznivější, ale také ve variantě zcela na míru. Za svobodu ve volbě rozměrů zimní zahrady si však připlatíte. Zimní zahrady Gardenroom jsou vyrobeny z hliníku, který je velmi odolný a bezúdržbový, a jsou k dispozici ve třech variantách zasklení:

  • s posuvným bezrámovým zasklením,
  • s otvíravými dveřmi
  • a s posuvnými dveřmi.


Výběr barvy

Na výběr máte čtyři barevné varianty odolného práškového lakování:

  • bílou v lesklém provedení, 
  • krémovou v lesklém provedení, 
  • antracitovou ve strukturovaném provedení,
  • stříbrnou ve strukturovaném provedení. 


V případě, že si budete přát jiné barevné provedení, můžete za příplatek vybírat z celého vzorníku RAL.

Vyhřívání a osvětlení zimní zahrady

Příjemné teplo vám jistě zpříjemní pobyt v zimní zahradě. Můžete si zvolit podlahové vytápění, stylový plynový ohřívač či nástěnné elektrické infrazářiče. 

Osvětlení zimní zahrady může být integrované uvnitř hliníkových střešních profilů. Pokud si budete přát také stínění ze stran, můžete si nechat instalovat  baldachýny, plisé nebo screenové rolety.

Údržba zimní zahrady

Hliníkové zimní zahrady jsou zcela bezúdržbové. Jediná potřebná údržba bude mytí skel. 

Více o zimních zahradách od Sun System


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama