Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak si maximálně užít zbytek léta pod pergolou?

Už nám zbývá posledních pár prázdninových dní a všichni věříme v krásné babí léto. Jak si poslední příjemně teplé dny tohoto roku užít na maximum? Nejlépe pod pergolou! Přinášíme vám pár tipů.

Pokud máte možnost trávit teplé dny na vlastním pozemku, který máte ještě pro případ nepřízně počasí vybaven pergolou, máte vyhráno a letní dny si můžete užívat na čerstvém vzduchu. Využijte proto posledních teplých dnů a buďte co nejvíce venku. A nejlépe v kruhu rodiny a přátel. 

Uspořádejte zahradní párty

Využijte konec léta jako důvod k pořádné oslavě, kdy se na vaší zahradě sejdete se svými blízkými. Můžete si něco dobrého ugrilovat, dát si skleničku a popovídat si o všech letních zážitcích. 

Tvoření na čerstvém vzduchu

Pokud preferujete spíše klidnější druh relaxace, zkuste se na čerstvém vzduchu zabavit ruční prací, která by třeba v domě udělala zbytečně mnoho nepořádku. Můžete začít připravovat třeba podzimní výzdobu či vyrábět kytice ze sušených květin.

Pravidelné čtení na terase

Potřebujete zvolnit? Dejte si předsevzetí, že dokud bude teplo, tak si budete pravidelně (třeba minimálně 3x týdně) hodinu číst na terase či v zahradě pod pergolou. Udělejte si čas jen pro sebe. 

Připravujte více jídel venku

Za celé léto jste si nestihli připravit něco dobrého na grilu? Chybí vám večerní ohýnek, kdy si opečete špekáček? Tak to změňte. Zkuste se domluvit s rodinou, že budete připravovat a jíst jídlo jen venku pod pergolou. Je to o něco náročnější než připravovat jídlo v domě, ale společný čas na čerstvém vzduchu za to bude jistě stát.

Podívejte se na bioklimatické pergoly


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama