Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skvělé tipy, jak využít zahradní altán

Zahradní přístřešek vám může přinést hodně radosti, využijte své venkovní zázemí pro to, co milujete. Máme pro vás hned několik tipů.

Patříte k těm šťastným, kteří mají nejen vlastní kus země, ale na něm i krásný zahradní přístřešek? Využijte jej na maximum. Zahradní altán může mít celou řadu využití od relaxace přes stolování až po zahradničení. Přečtěte si zajímavý článek 5 tipů, jak efektivně využít zahradní altán na blogu našeho obchodního partnera Alaris, který je ryze českým výrobcem stínící techniky včetně jedinečné zahradní pergoly PLACEO.

Pergoly PLACEO jsou bioklimatické pergoly, to znamená, že jsou vybaveny speciálními naklápěcími lamelami. Tyto lamely lze pohodlně pomocí dálkového ovladače naklápět tak, aby se docílilo požadovaného cílení, ale zároveň mohl otevřenými lamelami pod pergolu proudit vzduch. To oceníte především v parných letních dnech, kdy je pod bioklimatickou pergolou díky cirkulaci vzduchu mnohem příjemněji než pod pergolou s klasickým zastřešením. Jakmile lamely uzavřete, docílíte uzavřené střechy a budete chráněni před deštěm. V zimě pak uzavřené lamely bioklimatické pergoly PLACEO unesou i velkou nálož sněhu. 

Více informací


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama