Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přístřešek na auto - levně, rychle, bezúdržbově a i do menších prostor

Máte na pozemku málo prostoru pro stavbu garáže? Nebo se vám do ní nechce investovat mnoho peněz a času? Zkuste popřemýšlet o přístřešku na auto, který je skvělou alternativou.

Ve většině případů se při stavbě přístřešku na auto obejdete bez honiček na stavební úřad. Jedná se totiž jen o jednoduchou konstrukci, jejíž pořizovací náklady jsou oproti garáži velmi nízké. Místo vleklé stavby garáže navíc proběhne jen rychlá a snadná montáž. Díky tomu, že je konstrukce vyrobena z vysoce kvalitních hliníkových profilů je také velmi odolná a nevyžaduje žádnou údržbu. Na pozemek pak lze různé typy hliníkových přístřešků na auto umístit jako samostatně stojící či je připojit na zeď domu.

Toužíte po tom, aby váš miláček na čtyřech kolech přežil rozmary počasí bez újmy?Prohlédněte si naši nabídku přístřešků na auta.


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama