Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak efektivně využít zimní zahradu i v létě

Léto už nám pomalu klepe na dveře. Pokud však uvažujete o pořízení zimní zahrady, může vám dobře sloužit i v horkých letních dnech, stačí vědět, jak na to.

Základem je posuvné zasklení i vhodné stínění. Díky posuvnému zasklení zimní zahrady můžete v horkých letních dnech ponechat zimní zahradu otevřenou a nebudete se tak cítit jako ve skleníku, osvěžující vzduch bude kolem vás příjemně proudit. 

Jaké zasklení zimní zahrady ideálně zvolit?

Zimní zahrady z naší nabídky můžete mít s praktickým bezrámovým posuvným zasklením, s posuvnými dveřmi či s jednoduchými dveřmi. Pro parné horké dny však doporučujeme nejlépe zimní zahradu s bezrámovým posuvným zasklením, která vám umožní mít zimní zahradu maximálně otevřenou. 

Zastínění zimní zahrady

Velkou roli hraje také zastínění zimní zahrady. Skleněnou střechu je  nejvhodnější zastínit kvalitní markýzou. Nabízíme také možnost zastínit střechu zimní zahrady pomocí baldachýnů či plisé. 

Ideálním stíněním samotného zasklení zimní zahrady po stranách jsou pak screenové rolety. Ty vám poskytnou ochranu nejen před sluncem, ale také před větrem, deštěm, hmyzem i před zvědavými pohledy sousedů. Přes screenové rolety je vidět ven, ale dovnitř již ne. 

Nabízíme mnoho možností, jak vybavit zimní zahradu i pro horké letní dny, aby v ní nebylo jako ve skleníku. Ozvěte se nám a společně vymyslíme řešení, jak získat krásné místo k venkovní relaxaci po celý rok. 

Prohlédněte si zimní zahrady od Sun System


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama