Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak se studuje na Fakultě stavební ČVUT?

Na STAVARNA.ONLINE najdete rozhovory, představení studijních programů a specializací, zkušenosti studentů, odpovědi na dotazy, virtuální prohlídku fakulty.

 Jak se studuje na Fakultě stavební ČVUT? Stavarna.online
Jak se studuje na Fakultě stavební ČVUT? Stavarna.online

Jak se studuje na Fakultě stavební ČVUT?

Rozhovory, představení studijních programů a specializací, zkušenosti studentů, odpovědi na dotazy, virtuální prohlídka fakulty.

Nenech se omezovat místem, datem ani časem, na webu STAVARNA.ONLINE si můžeš vybrat přesně to, co tě zajímá. Když nám dáš email, budeš mít vždy aktuální informace.

Kromě prohlídky a zastavení na fakultě jsou na stavarna.online i další videa, například Proč si vybrat Fakultu stavební ČVUT? , kde o historii fakulty, uplatnění na trhu práce, ubytovacím stipendiu, praxi a sportu během studia, zahraničních stážích, studijních výjezdech a dalších důležitých aspektech pro volbu Fakulty stavební ČVUT hovoří prof. Zuzana Pešková, proděkanka pro pedagogickou činnost.

Fakulta stavební je největší z osmi fakult Českého vysokého učení technického v Praze a historicky tvoří její pevný základ. Fakulta se také dlouhodobě výborně umisťuje v hodnocení v mezinárodním žebříčku univerzit - QS World University Rankings.

 
 
Reklama