Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Online Den otevřených dveří na Fakultě stavební ČVUT

Fakulta stavební ČVUT pořádá Den otevřených dveří online. V sobotu 27. 11. 2021 nabídne Fakulta stavební zájemcům o studium informace pro přijímací řízení i studium na fakultě v živém vysílání.

Online Den otevřených dveří na Fakultě stavební ČVUT v sobotu 27. listopadu 2021
Online Den otevřených dveří na Fakultě stavební ČVUT v sobotu 27. listopadu 2021
Online Den otevřených dveří 27.11.2021
  • Živé studio se zástupci fakulty s rozhovory o studiu, odpovědi na dotazy, virtuální prohlídka fakultních laboratoří a dalších prostor, ale také možnost si pustit vše ze záznamu a nepřijít o žádné důležité informace.
  • "Po zkušenostech s online dnem otevřených dveří z minulého roku, kdy uchazeče velmi zaujala možnost posílat dotazy v průběhu živého rozhovoru a mít na ně rovnou odpovědi, čekáme o tuto formu komunikace velký zájem i nyní," řekl prof. Karel Kabele, proděkan pro rozvoj a vnější vztahy Fakulty stavební ČVUT
  • "Na řadu se dostanou informace o přijímacím řízení, přijímacích zkouškách z matematiky i pohovoru z architektury, o studiu, jednotlivých programech, přípravných a vyrovnávacích kurzech," říká prof. Zuzana Pešková, proděkanka pro pedagogickou činnost.
  • Prostor zde budou mít i stávající studenti, takže diváci živého vysílání mohou vyslechnout i jejich pohled na studium na fakultě a život v Praze.

Webová aplikace STAVARNA.ONLINE je spuštěna již nyní. Zájemcům nabízí možnost dostat upozornění na termín Online Dne otevřených dveří, aby si ho nemuseli pamatovat.


Fakulta stavební ČVUT v Praze
logo Fakulta stavební ČVUT v Praze

Fakulta stavební je jednou z 8 fakult Českého vysokého učení technického v Praze, je historicky nejstarší a patří k největším fakultám ČVUT v Praze. Fakulta získala pro ČVUT významné hodnocení v mezinárodním žebříčku univerzit - QS World University ...

 
 
Reklama