Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Isover oslaví půl století výroby tepelných izolací v Česku speciální akcí o 50 kamionů izolace zdarma

Divize Isover skupiny Saint-Gobain spustila projekt Isover50, do kterého se mohou zapojit všichni, kteří se letos pustili či teprve pustí do rekonstrukce nebo stavby energeticky úsporného domu. Až na padesát odbornou porotou vybraných účastníků čeká kamion izolace zdarma.

Isover celou akcí připomíná 50 let od zahájení výroby tepelných izolací z minerálních vláken ve svém výrobním závodě v Častolovicích a nástup nového trendu ve stavebnictví v podobě multi-komfortního bydlení.

Do akce Isover50 se do 31. října letošního roku může přihlásit každý, kdo staví nebo rekonstruuje dům. „Přihlášené domy mohou být v různé fázi rozestavěnosti. Podmínkou zapojení je pouze splnění energetické náročnosti budovy (A - novostavby, A nebo B - rekonstrukce) a dodání potřebných podkladů, například projektové dokumentace, základního popisu řešení domu či vizualizace stavby,“ upřesňuje pravidla pro zapojení do akce ředitel marketingu Divize Isover Libor Urbášek.

V průběhu trvání akce budou z registrovaných účastníků pravidelně vybíráni výherci, a to odbornou porotou na základě předem stanovených kritérií. Mezi ta patří architektonické řešení, stavebně-technické řešení, kvalita vnitřního prostředí a energetická náročnost novostaveb či rekonstruovaných domů. Odbornou porotu pak tvoří Ing. arch. Josef Smola, Ing.Roman Šubrt, Ing. Jan Bárta, Jiří Ladman a Ing. Libor Urbášek.

Hlavní cenou pro až 50 výherců je kamion tepelné izolace zdarma. Každý zaregistrovaný účastník navíc získá slevu 50 - 58 % na vybrané izolační materiály od společnosti Isover a další benefity.

Akce Isover50 běží od 15. ledna 2016, nyní společnost spustila webové stránky, na kterých se mohou zájemci přihlásit, a to až do konce října 2016.

Akcí Isover50 chce výrobce izolací podpořit výstavbu kvalitních nízkoenergetických staveb, které zaručí pohodlné a komfortní bydlení po všech stránkách díky kvalitní izolaci Isover. Multi-komfortní dům se vyznačuje vysokou kvalitou provedení stavby či rekonstrukce, nízkou energetickou náročností, odhlučněním, světelnou i tepelnou pohodou, dlouhou životností, nízkými emisemi CO2 a vysokou kvalitou vnitřního prostředí díky čerstvému vzduchu zajištěného řízeným větráním.



Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Isover
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Isover

Isover nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.