Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KM Beta a.s. zve na Střechy Praha 2012

Společnost KM Beta a.s., největší český výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva a nově i maltových a omítkových směsí, si vás dovoluje pozvat na 14. ročník mezinárodního veletrhu Střechy Praha. Ten se uskuteční ve dnech 8. - 11. 2. 2012 v pražském veletržním areálu Letňany. Expozici společnosti KM Beta můžete navštívit v hale 3, stánek č. 349.

KM Beta se letos zapojila i do doprovodného programu, konkrétně do slosování vstupenek o střechu zdarma a další hodnotné ceny. Věnovala totiž hlavní cenu. Losování o střechu KM BETA proběhne v pátek 10. 2. od 16 hodin v hale č. 3 (na volné ploše označené jako Přednáškový sál č. 4). Zástupce společnosti KM Beta předá výherci poukaz na 120 m2 základní krytiny KM BETA dle vlastního výběru.


Stánek KM BETA návštěvníkům nabídne možnost prohlédnout si stávající kompletní střešní systém i aktuální novinky. V loňském roce byla výrazně rozšířena nabídka okrasných střešních prvků, a to hned dvakrát. Nejprve se jednalo o nový motiv hřebenového prvku - plastiku kohouta, který zkrášlí a zvýrazní hřeben střechy. Kromě kohouta je nyní v nabídce také elegantní věžička a pár zamilovaných hrdliček.


Ve druhé polovině roku pak KM Beta představila novou hřebenovou ucpávku s motivem slunečnice, určenou pro ukončení detailu hřebene a štítových hran. Kromě nového motivu slunečnice vyrábí KM Beta a. s. v současné době ještě ozdobné ucpávky s motivy „slunce“ a „hrozen“ a dále klasickou, hladkou variantu.

Odborníci z firmy KM Beta poradí na veletrhu Střechy Praha i zájemcům o originální podstřešní odvodňovací systém - KM Beta totiž připravuje mimořádnou akci, během které mohou při řešení problémů se zatékáním do ploché střechy výrazně ušetřit bytová družstva. Problém krátké životnosti hydroizolací plochých střech je v systému řešen šikmou střechou za použití skládané krytiny KM BETA.


Originální řešení pak spočívá v tom, že střechy z vnější strany nejsou opatřeny podokapními žlaby a svody. Voda se dostává do skrytého okapového systému skrz odvodňovací tašku, která je navržena tak, že v otvorech rovných odvodňovacích ploch jsou vsazeny speciální mřížky, které srážkovou vodu odvedou do žlabu pod krytinou a zachytí všechny hrubé nečistoty.

V souvislosti s aktuální akcí platnou až do konce roku 2013 přislíbila KM Beta bytovým družstvům slevu na materiál KM BETA ve výši 30 % a k tomu odborný stavební dozor zdarma!

Kromě toho budou na stánku KM Beta připraveny i výrobky z dalšího sortimentu KM Beta jako jsou maltové a omítkové směsi nebo zdicí systémy. Maltové a omítkové směsi vyrábí nový závod KM BETA v Bzenci na Hodonínsku. Nabídka výrobků zahrnuje cementové potěry, zdicí malty, lepicí hmoty, stěrkovací hmoty, dále jádrové a štukové omítky a tepelně izolační malty a omítky.


Poslední novinkou jsou maltové směsi PROFIMIX se zimní úpravou. Nabídku tvoří speciálně upravené cementové potěry, zdicí malty a tepelně izolační malta se zimní úpravou, které mohou být aplikovány i při teplotě pod bodem mrazu. Zimní úprava receptur umožňuje tvrdnutí směsí i za nízkých teplot až do teploty -5°C. Díky tomu lze stavební sezónu prodloužit až o celý měsíc.

Více informací na www.kmbeta.cz nebo na infolince: 800 150 200.



 
 
Reklama